Kisállatok

Innovációkat Fejlesztünk A Kisállatok Egészségének És Jóllétének Javítása Érdekében

Céljaink

2021 és 2022 között 10 új állateledelt vezetünk be, amelyek kedvenceink egészségének és jóllétének javítását segítik.

100

Eddigi eredményeink

100%-ban teljesítve

2018 és 2020 között 14 új termék bevezetését tűztük ki célul a kisállatok egészségének és jóllétének javításárt. 2020-ban 37 új terméket vezettünk be - így összességében 23 termékkel meghaladtuk a vállalásunkat.

Történelmünk gazdag az innovációk terén, és továbbra is prioritás számunkra a kiskedvencek egészségének és jóllétének javítása érdekében tovább haladni ezen az úton. 2016-ban, amikor először tettük közzé vállalásainkat, máris 19 új terméket dobtunk piacra, köztük a Purina DENTALIFE-ot és a Purina ONE Bifensis termékcsaládot. Ezek a termékinnoáviók 17 tudományos folyóiratban jelentek meg, felülmúlva ezzel az eredeti célkitűzésünket, ami 16 új termék bevezetése volt 2016-2018 között.

A kiskedvencek táplálása munkánk középpontjában áll, és ez csak az egyik alapvető módja annak, hogy boldogabb életet teremtsünk negylábú kedvenceink és szerető gazdáik számára.

dentalife dog packshot szeles verz termeszetes megoldas

Mit gondolunk erről: Purina, kutatás, és táplálás

A Purina egy állatszerető vállalat, ahol sokan magunk is gazdik vagyunk, függetlenül attól, hogy kutatók vagy táplálkozástudományi szakértők vagyunk, vagy a marketing és értékesítés területén dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk a kisállatok táplálási, viselkedési és szociális igényeinek megértése érdekében, és mindent megteszünk azért, hogy egészségesek és boldogok legyenek.

article1-picture2.jpg

Hiszünk abban, hogy a tudományosan alátámasztott, jó minőségű táplálás elengedhetetlen a kisállatok jóllétéért. Ezért a vállalat megalapítása óta az összes tevékenységünkkel hűek maradtunk ígéretünkhöz, amely a minőségi táplálást, az alátámasztott kutatásokat és a bizonyított eredményekről szólt. A Purinánál a táplálás áll a középpontban.

A világ egyik vezető vállalataként a kisállat gondozás területén jelentős beruházásokat hajtottunk végre a tudomány, az innováció és a kisállatok megértése érdekében. Felelősséggel tartozunk kedvenceinkért, a gazdáikért, ezért az eddig szerzett ismereteinket és állateledelekkel kapcsolatos kutatásainkat felhasználva feszegetjük a határokat, és folytatjuk a termékek fejlesztését a speciális igényű kisállatok számára, és azok számára is, akik állatorvos által előírt eledelt kaphatnak.

Világszerte elismert kollégákkal és állatorvosokkal együttműködve izgatottan dolgozunk olyan innovációkon, amelyek jelentős előrelépést hoznak a kisállatok egészségében és jóllétében.

Fenntarthatóság És Közös Értékteremtés A Nestlénél

Ahogyan a Purina elkötelezett dolgozik a kiskedvencek és az őket szerető emberek életének jobbá tételén, úgy anyavállalatunk, a Nestlé is elkötelezett az életminőség jobbítása mellett, így segítve az egyének, a családok, a tágabb közösségek és bolygónk egészségesebb jövőjét.

Tudjon meg többet a Nestlé magyarországi társadalmi tevékenységeiről

Esettanulmány

A tettek többet érnek minden szónál, ezért rövid esettanulmányokban foglaltuk össze, hogy milyen tevékenységek járultak hozzá Európa szerte a Purina vállalások eléréséhez.

PURINA® PRO PLAN® Canine NC Neurocare™

Állatorvosaink és kisállat táplálkozási szakértői csapatunk révén a PURINA élen jár az innovatív, áttörő tudományos újítások terén, melyek segítségével könnyebbé tehetjük kedvenceink és az őket szerető gazdik életét, akik szeretnének minél hosszabb időt aktívan, egészségben együtt tölteni kisállatukkal.

Ezért fejlesztettük ki a Purina® PRO PLAN® Canine NC Neurocare termékünket, mely olyan teljes értékű szárazeledel felnőtt és idős korú kutyák számára, ami speciális tápanyagtartalmánál és összetevőinél fogva segíti az agy működését és támogatja a szellemi frissesség megőrzését. Speciális összetevői közül a közepes láncú trigliceridek (MCT-k) alternatív energiaforrásként szolgálnak az agy számára annak működési zavara esetén; az idegsejteket védő tápanyagok speciális keveréke pedig segíti az idegsejtek regenerációját, tápanyagellátását és a gyulladások csökkentését. Krónikus agyi működészavarban és időskori kognitív funkcióvesztés esetén javasoljuk az etetését, szemmel látható jótékony hatása már 30 nap után jelentkezik.

További információkat a termékről és előnyeiről a honlapunkon talál
PURINA® PRO PLAN® Canine NC Neurocare™

További vállalások