Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
cat chow logó
Cat Chow
A CAT CHOW segít kedvenced megóvásában.

Megbízható partner macskád táplálásában.

Ismerd meg testre szabott, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú eledeleink ízletes választékát olyan variánsokkal, melyekért cicád odáig lesz.

Cat Chow banner termékfotóval
Purina CAT CHOW termékelőny ikonok mobil
CAT CHOW - megbízható partner a gondoskodásban
Ismerd meg ízletes és kiegyensúlyozott eledeleink előnyeit, melyek magas minőségű fehérjét, valamint természetes prebiotikumot tartalmaznak az emésztés javítása érdekében.

Ismerd meg kínálatunkat

A CAT CHOW eledelek minden életszakaszban célzott táplálást biztosítanak macskád számára, gondoskodva arról, hogy teljes életet élhessen. Válassz kölyök, felnőtt, ivartalanított vagy speciális igényekre kifejlesztett macskaeledel kínálatunkból és találd meg a legmegfelelőbbet kedvenced számára!

macska párnán fekszik gazdája simogatja
Speciális igények
Szőrlabda-képződés ellen
Különleges formula rostforrásokkal, amelyek bizonyítottan kétszer több mennyiségű szőrt képesek eltávolítani a gyomorból.
macska polcon ül gazdája gondosan hozzáér
Speciális igények
Húgyúti egészség
Kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít a vizelet optimális pH-szintjének megőrzésében és támogatja a húgyúti rendszer egészségét.
Bengáli cica fehér háttérrel zöld ikonnnal
Speciális igények
Ivartalanított
Kifejezetten az ivartalanításon átesett macskák megváltozott táplálkozási igényeihez igazított eledel mely segít megtartani az ivartalanított macskák izomtömegét és fenntartani a megfelelő kondíciót. Hozzáadott cikóriából származó prebiotikummal pedig segíti az egészséges emésztést.
hosszúszőrű zöd szemű cirmos cica fekszik
Speciális igények
Érzékeny bőr és emésztés
Kifejezetten érzékeny bőrű és érzékeny emésztőrendszerű macskák számára kifejlesztett táplálék Omega-3 és 6 zsírsavakkal, melyek támogatják az egészséges bőr és szőrzet kialakulását. Természetes, cikóriából származó prebiotikummal az egészséges emésztésért.
Cat Chow®
3 in 1
Bizonyítottan, akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést, kiegyensúlyozott ásványianyag tartalma támogatja a húgyúti rendszer egészségét, a rostforrások pedig segítenek a szőrlabdaképződés szabályozásában.
Purina Dog Chow termékfotók mobil
Ismerd meg DOG CHOW termékeinket!
Ismerd meg DOG CHOW kutyaeledel kínálatunkat!