Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
PPVD
PRO PLAN Vet Diets

PRO PLAN Veterinary Diets diétás kutyaeledelek

Állatorvosi étrendek a különleges táplálkozási igényű kutyák speciális tápanyagigényei szerint összeállítva.

Ismerd meg a PRO PLAN Veterinary Diets által nyújtott hatékony táplálást

Az állatorvosi étrendek és a kapcsolódó termékek kínálata lehetővé teszik az állatorvosok számára, hogy célzott, tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is bevált formulákkal erősítsék a betegségek protokoll szerinti kezelésének hatékonyságát.

Legújabb termékinnovációink:

PRO PLAN Neurocare eledel termékfotó kutyával
Tudomány
PRO PLAN NC Neurocare
Teljes értékű, száraz kutyaeledel felnőtt és idős kutyák számára, mely klinikailag bizonyítottan segít erősíteni a kutya agyműködését valamint a kognitív funkciók életkorral összefüggő gyengülésének támogatását. Látható eredmény 30 napon belül.
PPVD Hypoallergenic eledel termékfotó kutyával
Tudomány
PRO PLAN Veterinary Diets HA Hypoallergenic
Teljes értékű, száraz és nedves diétás állateledel kölyök- és felnőtt kutyák számára táplálékallergia és tápanyagintolerancia diagnosztizálására és támogatására. Hidrolizált szójával, mint egyetlen fehérjeforrással és tisztított szénhidrátforrásokkal, az allergiás reakciók elkerülése érdekében. Omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a gyulladásos reakciókat.
TOVÁBBFEJLESZTETT, ÚJRAHASZNOSÍTHATÓSÁGRA TERVEZETT CSOMAGOLÁS*

Böngéssz termékeink között:

Felhívjuk figyelmedet, hogy a Purina PRO PLAN Veterinary Diets összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő kutyák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

Ismerd meg kínálatunkat: