Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Kutya és férfi a tengerparton futnak

Tegyünk érte

Elkötelezetten dolgozunk az emberek és kedvenceik egészségéért és boldogságáért, támogatjuk a helyi közösségeket, miközben óvjuk a természeti erőforrásainkat.

Milyen területeken érünk el változást?

Állatbarátok, családok és kedvenceik

Minden gazdi vágya, hogy kedvence hosszú, egészséges és boldog életet éljen. Vezető macska-, és kutyaeledel gyártóként folyamatosan arra törekszünk, hogy növeljük a kisállat-táplálás színvonalát, ezzel javítva általános egészségi állapotukat és jóllétüket.

Közösségek

Hisszük, hogy a társállatok és az emberek közötti köteléknek számos jótékony hatása van, ezért kézzelfogható megoldásokkal támogatjuk a kisállatok társadalomban játszott szerepét, így járulunk hozzá az állatbarátok és kedvenceink boldogabb és egészségesebb életet élhessenek.

Bolygónk

Partnereinkkel együttműködve dolgozunk természeti erőforrásaink megóvásán, fenntarthatósági törekvéseinkkel haladva a nettó zéró kibocsátás felé.

További tartalmak

Nő sziámi macskáját levegőbe emeli
Tegyünk érte
Vállalásaink
Elkötelezetten teszünk a kisállatok és az őket szerető emberek életminőségének javításáért, ezért vállaltuk, hogy 2023-ig 10 különböző területen érünk el változást.
Gyömbér macska az állatorvosnál
Tegyünk érte
Partnerszervezeteink
Büszkék vagyunk arra, hogy olyan kisállat-jólléti, terápiás és segítőkutyás szervezeteket támogathatunk, melyekkel egyezik értékrendünk.
Nő laptopon dolgozik beagle kutyájával
Tegyünk érte
Kutyabarát iroda
Aktívan teszünk azért, hogy az állatbarát munkahely mindenki számára elérhető legyen.
hova dobjam csomagolóanyagok grafika fekete-fehér
Tegyünk érte
Hova dobjam?
Szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy a kiürült kisállateledel csomagolás jó helyre kerüljön? Útmutatónkból megtudhatod, hogy melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni.
középkorú nő magához ölel kölyökkutyát menhelyen
Tegyünk érte
Gondoskodunk kedvencedről
Tevékenységünk középpontjában a kisállatok táplálása áll. Elkötelezettek vagyunk az olyan fontos ügyek iránt, melyekkel támogatni tudjuk a kiskedvencek, az állatbarátok és bolygónk érdekeit.

Rólunk

Kutya és macska tulajdonosa ölében
Rólunk
Rólunk
Hisszük, hogy amikor az emberek és a kisállatok egymásra találnak, teljesebb lesz az életük. Ez a meggyőződés az alapja a küldetésünknek.
Nő és kutyája a laptopnál
Rólunk
Számít a kérdésed
Termékeinkkel, működésünkkel és cégünk bolygónkra gyakorolt hatásával kapcsolatos kérdéseid fontosak számunkra, hiszen meggyőződésünk, hogy az átlátható információk teszik lehetővé a fogyasztók számára, hogy tájékozott döntéseket hozzanak.
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.