Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Nő westie kutyát sétáltat

A Purina története

Hisszük, hogy amikor a társállatok és az őket szerető emberek egymásra találnak teljesebb lesz az életük.

Történetünk

A kisállatok és az emberek közötti kötelék egyedülálló. Kapcsolatunk kedvenceinkkel az együtt töltött időre, a közös élményekre és az egymás iránt érzett kölcsönös szeretetre épül. Hisszük, hogy amikor az emberek és a kisállatok egymásra találnak, teljesebb lesz az életük. Ez a meggyőződés inspirál minket immár 125 éve, hogy ízletes, élvezetes, életkorra és életstílusra specializált macska-, és kutyaeledeleket fejlesszünk.

Kedvelt márkáink több millió gazdi és kedvence életében játszanak szerepet, nap mint nap. A Purina termékválasztékában különböző tápanyagösszetételű receptúrákat, különböző árkategóriában találhatsz. Így biztosítjuk, hogy a teljes és kiegyensúlyozott táplálás mindenki számára elérhető legyen.

Gazdiként tudjuk, hogy a minőségi táplálás a boldog, egészséges élet alapja. Célunk segíteni a gazdikat abban, hogy kedvenceik számára hosszú, teljes életet biztosíthassanak. Hiszen ez az amiben a legjobbak vagyunk.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a társállatok és az őket szerető emberek minél boldogabb és egészségesebb életet élhessenek együtt. Ez a célkitűzésünk 125 éves múltunkra épül, valamint arra, hogy hisszük, hogy amikor az emberek és a kisállatok egymásra találnak, életük teljesebb lesz, vagyis "kedvenceinkkel együtt jobb" (#WeAreBetterWithPets). Szakértelmünk mellett a jelen kihívásait is figyelembe veszi a célkitűzésünk és motivál minket nap mint nap.

Jövőképünk

Annak érdekében, hogy a Purina Európa legmegbízhatóbb kisállateledel gyártója legyen, odafigyelünk fogyasztóink igényeire. Meghallgatjuk kérdéseiket és javaslataikat, és a véleményüket figyelembe véve válasszuk ki a fókusz területeket.

Elveink

Nap mint nap új módszerek után kutatva teszünk küldetésünkért: hogy a kisállatok és az őket szerető emberek minél teljesebb életet éljenek. Folyamatos fejlődésünk eredménye, hogy kisállateledel-gyártó vállalatból fokozatosan egy a kisállattartás minden részletére kiterjedő szolgáltatójává alakuljunk át. 

Úgy segíthetjük leginkább a gazdikat a gazdi lét csodálatos élményeihez, hogy a táplálással kapcsolatos szakértelmünket és erős termékportfóliónkat új szervezeti modellekkel és partnerkapcsolatokkal egyesítjük.

A kedvenceink életminőségét javító táplálásától kezdve a gazdik elvárásainak teljesítésén át egészen a gazdi lét támogatásáig cégünk Magyarország vezető kisállat-szolgáltatójává válhat.

Küldetésünk mozgatórugója a szándékunk, hogy több ember is átélhesse a gazdi lét csodálatos előnyeit.

Nő sziámi macskáját levegőbe emeli
Vállalásaink
Elkötelezetten teszünk a kisállatok és az őket szerető emberek életminőségének javításáért, ezért vállaltuk, hogy 2030-ig 6 különböző területen érünk el változást.
Gyömbér macska az állatorvosnál
Állatotthonok és menhelyek
Büszkék vagyunk arra, hogy a kisállat-jólléti közösségektől kezdve egészen a terápiás, segítőkutyás egyesületekig olyan vezető állatvédelmi szervezeteket és állatotthonokat támogathatunk, melyekkel egyezik értékrendünk.
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.