Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Kutya és macska tulajdonosa ölében

Rólunk

Teljesebb életet teremtünk a kisállatok és az őket szerető emberek számára.

Hisszük, hogy amikor a társállatok és az őket szerető emberek egymásra találnak teljesebb lesz az életük.

Számunkra ez a szemlélet minden tevékenységünk és termékünk alapja 1904 óta, amikor William H. Danforth létrehozta a Purina márkát.

 

Tudj meg többet

Nő és kutyája a laptopnál
Rólunk
Történetünk, célunk és a társadalomra gyakorolt hatásunk
Azért dolgozunk, hogy teljesebb életet teremtsünk a kisállatok és az őket szerető emberek számára. Ebben vagyunk a legjobbak.
Kutya és férfi a tengerparton futnak
Tegyünk érte
Tegyünk érte
A kutyabarát irodáktól a hulladékmentes jövőért történő kezdeményezéseinken keresztül egészen az otthontalan állatok támogatásáig elkötelezetten dolgozunk a kisállatok, a gazdik, a közösségek és a környezetünk felé tett vállalásaink teljesítésén.
Számít a kérdésed

Termékeinkkel, működésünkkel és a bolygónkra gyakorolt hatásunkkal kapcsolatos kérdéseid fontosak számunkra.  Meggyőződésünk, hogy ha segítjük a vásárlóinkat az információk elérhetőségével, akkor még tájékozottabb döntéseket tudnak hozni.

Márkáink

Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak Magyarországon, de világszerte az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb állateledel-márkákat hoztuk létre. Folyamatosan dolgozunk a kisállatok egészsége és táplálása mögött álló tudomány előrelendítésén. Biztosíts kedvenced számára boldog, egészséges életet, és őrizd meg életerejét a Purina termékek segítségével.

Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.