Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Összes Purina márka

Büszkék vagyunk márkáinkra

Ragyogó szemek, fényes szőrzet, játékos viselkedés – ezek mind olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy kedvenceink egészségesek. Egészségük a megfelelő  táplálással kezdődik, ezért dolgozunk azon, hogy a kisállat-egészséget és táplálást folyamatosan fejlesszük. Tartsd kedvencedet boldogan, egészségesen és életerősen a Purinával!

Macskaeledel márkáink

Felix cica grafika átszakított fal
Felix macskaeledelek
Ismerd meg a csintalan cicák számára készült, ellenállhatatlan Felix termékek választékát: ízletes eledelek és jutalomfalatok, ízvariánsok és textúrák széles választéka, finom falatok aszpikban és szószban, mintha te magad készítetted volna kedvencednek. A furfangos cicák mind Felix-et esznek.
Hosszúszőrű macska átsétál a konyhán
Purina ONE macskaeledelek
Kifejezetten a macskák egyedi táplálási igényeihez igazított száraz és nedves eledelek, életszakaszra és életstílusra specializált receptúrákkal. A korszerű, célzott táplálást kínáló Purina ONE eledelekkel mindössze 3 hét alatt szemmel látható változást tapasztalhatsz macskád egészségében.
Gourmet fehér macska szemből
Gourmet macskaeledelek
A Gourmet termékek még a legkifinomultabb ínyencek számára is vonzó eledelek. Széles választékban kapható, egyadagos csomagolású Gold, Perle, Mon Petit és Revelations termékcsaládjaink válogatott finomsággal kényeztetik kedvencedet minden nap.
Vörös cirmos cica az ablakban ül
Friskies macskaeledelek
Cicád egyénisége teszi különlegessé az otthonod. Azért, hogy kedvenced boldog és egészséges életet éljen, a Friskies száraz és nedves eledelek ízletes receptúrái 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást kínálnak, melyekért a cicák is rajonganak.
Cat Chow
Cat Chow macskaeledelek
A Cat Chow segít gondoskodni kedvencedről. Az ízletes, 100%-ban teljes és kiegyensúlyozott eledelek minőségi, 50%-os fehérjetartalommal rendelkeznek (az összes fehérjéből) és a cicád igényeire szabottak.
Szürkecirmos cica fekete háttérrel
PRO PLAN Veterinary Diets
A PRO PLAN Veterinary Diets eledeleinket azzal a céllal alkottuk meg, hogy az állatorvosok a szakszerű étrenddel és a hozzájuk tartozó tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is bizonyított receptúrákkal célzottan tudják támogatni és erősíteni a macskákat érintő, egyes egészségügyi problémák kezelési protokolljainak hatékonyságát.
Dentalife cirmos macska gazdájához dörgölőzik
Dentalife fogápoló jutalomfalat
A Purina Dentalife fogápoló jutalomfalat tudományosan kialakított ropogós és porózus textúrájának köszönhetően segíti cicád fogainak egyszerű, ugyanakkor hatékony tisztítását. Vezesd be könnyedén a szájápolást cicád napi rutinjába, az ízletes Dentalife jutalomfalatokkal!

Kutyaeledel márkáink

Zsemle színű labrador fekve figyel valamit
PRO PLAN kutyaeledelek
Minden kutya egyéni táplálkozási igényekkel rendelkezik, melyek az életük különböző szakaszaiban változnak. A PRO PLAN eledeleket szakértőink ezen változó igények szerint állították össze. A PRO PLAN eledelek korszerű, élvonalbeli tudomány alkalmazásával nyújtanak bizonyított előnyt kutyád számára, egy életen át támogatva kedvenced jóllétét. Az immunrendszert támogató és a szupereledel receptúráktól kezdve egészen az agyi funkciókat, az érzékeny bőrt és emésztést támogató állatgyógyászati étrendekig, termékeink kutyád igényeihez lettek igazítva.
Weimari vizsla piros nyakörvvel fekete háttérrel
PRO PLAN Veterinary Diets
A PRO PLAN Veterinary Diets termékcsaládot azzal a céllal alkottuk meg, hogy az állatorvosok célzottan, étrenden keresztül is tudják támogatni a kutyák egészségügyi problémáit. A klinikai diétás étrendek és hozzájuk kapcsolódó termékeink lehetőséget kínálnak az állatorvosok számára, hogy célzott, tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is bizonyított formulákkal erősítsék a kezelési protokollok hatékonyságát.
Dentalife kutya
Dentalife fogápoló jutalomfalat
A Purina Dentalife innovatív kutya fogápoló jutalomfalat porózus textúrája és bordázott kialakítása révén napi használattal megtisztítja még a nehezen hozzáférhető fogakat is, és napi használata tudományosan bizonyítottan segít csökkenteni a fogkőképződést, valamint hozzájárul a fogak és az íny egészségéhez.
Yorkshire terrier átugrik piros karikán agility
Purina ONE Mini kutyaeledelek
Kifejezetten a kistestű kutyák egyedi igényeire szabott receptúráink bizonyított, szemmel látható jótékony hatást gyakorolnak kedvenced egészségére, egy életen át. A Purina ONE száraz és nedves eledelek mind életszakaszra, mind életstílusra specializáltan egyaránt elérhetőek.
Adventuros kutya
Adventuros jutalomfalatok
A kalandvágyó kutyusok számára készült Purina Adventuros jutalomfalatok gazdag ízvilággal rendelkeznek, és a közös kalandok belevaló kiegészítői.
Friskies kutya
Friskies kutyaeledelek
Kutyád fontos része a családnak, emellett tudjuk, hogy a köztetek lévő kötelék egy életre szól. Hogy egészséges és boldog maradhasson, a Friskies eledelek ízletes receptúrái 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosítanak kutyád számára, így ő az elkövetkező években továbbra is örömteli, egészséges életet élhet.
Dog Chow
Dog Chow kutyaeledelek
A Dog Chow gondoskodik kutyádról és óvja őt. Ízletes, 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúrák alapján készült eledelek, kutyád igényeihez igazítva. Megbízható partnerként segítünk kedvenced megfelelő táplálásában és mindennapi gondozásában.
beagle kutya a fűben játszik
Darling kutyaeledelek
A Darling eledelek évtizedek óta (pontosan 1990 óta) biztosítanak megfelelő táplálást kedvenced számára. Eledeleink kölyök- és felnőttkutyák számára egyaránt, többféle ízben és kiszerelésben elérhetők.