Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Pro Plan
PRO PLAN

PRO PLAN kutyaeledelek

A PRO PLAN teljes értékű termékek, garantáltan, 100%-ban biztosítják azokat az esszenciális tápanyagokat, melyekre kutyádnak szüksége van és amelyeket szeret.

Hisszük, hogy a helyes táplálás a hosszú távú egészség és a nagyszerű élet alapja.

A PRO PLAN megfelelő választás olyan gazdik számára, akik innovatív kutatásokkal alátámasztott, több mint 90 éve gyakorlatban is bizonyított eredményeken alapuló táplálást szeretnének biztosítani kutyájuknak.

A PRO PLAN termékek egytől egyig úgy lettek összeállítva, hogy magas minőségű összetevőik a lehető legjobb módon hasznosuljanak kutyád szervezetében, biztosítva a hatékony tápanyag-felszívódást és a célzott előnyöket minden életszakaszban: a kölyökkutyák immunitásának támogatásától kezdve egészen az idős kutyák kognitív funkcióinak megőrzéséig.

Az optimalizált táplálás számottevő egészségügyi előnyökkel jár, melyek elősegítik a hosszú távú jóllétet anélkül, hogy kutyádnak az általa kedvelt nagyszerű ízekről le kellene mondania.

ausztrál juhászkutya kölyök szuka kan
Táplálás
PRO PLAN eledelek kölyökkutyáknak
A Purina állatorvosai és táplálkozási szakértői által összeállított PRO PLAN kölyökkutya eledelek hozzájárulnak a lehető legjobb életkezdéshez. Kolosztrum (előtej) alapú termékcsaládunk támogatja a kölyökkutyák természetes védekezőképességét, segítve őket a napi kihívások leküzdésében.
jó testfelépítésű ausztrál juhászkutya
Táplálás
PRO PLAN eledelek felnőtt kutyáknak
Felnőtt kutyaeledeleink magas minőségű összetevőkkel készültek és olyan kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaznak, melyek támogatják az ízületek egészségét, ami az aktív életmódhoz elengedhetetlen, valamint hozzájárulnak a ragyogó szőrzet és az egészséges fogak megőrzéséhez.
idős ausztrál juhászkutya fekszik
Táplálás
PRO PLAN eledelek idős kutyáknak
Ahogy a kutyák idősödnek, célszerű kifejezetten az idős éveikre összeállított étrendet biztosítani nekik. A speciális tápanyag-összetételű PRO PLAN eledelek segítenek kutyádat élénken, éberen és aktívan tartani, javítva kognitív funkcióit és reakciókészségét.
ausztrál juhászkutya PRO PLAN eledelt eszik
Táplálás
Lépj szintet a változatosságban, kutyád igényeire szabva
Magas minőségű eledeleink 4 ízben kaphatók, emellett minden PRO PLAN receptúra minőségi összetevőkkel készült, hozzáadott színezék nélkül.

Legújabb termékinnovációink:

PRO PLAN FortiFlora termék cirmos macskával
Tudomány
PRO PLAN FortiFlora
A PRO PLAN FortiFlora macska probiotikum támogatja a bélrendszer egészségét és a bél mikrobiom egyensúlyát. Hatékony (a stresszhatás, antibiotikum-kúra vagy étrendváltoztatással összefüggésbe hozható) laza bélsártól szenvedő macskák esetében.
PRO PLAN Hydrocare termék és víz
Tudomány
PRO PLAN Hydra care
Tápanyagokkal gazdagított víz, amely elősegíti macskád hidráltságát. Olyan kegészítő eledel, melynek nagyszerű ízű formulája segít fokozni macskád vízfogyasztását, hígítja a vizeletét és segíti elérni a jobb hidratáltsági állapotot.

Ismerd meg kínálatunkat:

A tudomány erejével

Gazdiként kutyád jólléte elsősorban a te felelősséged. Ezért elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy táplálási szakértelmünk mellett kisállattartási szakismereteinket is megosszuk veled.

Nagy erőfeszítéssel dolgozunk azon, hogy megértsük a gazdik számára leginkább aggodalmat keltő kisállat-egészségügyi problémákat, ezért kutatásaink azokra a területekre összpontosítanak, melyek a legnagyobb változást hozzák a kutyák és gazdáik életébe.

PRO PLAN Veterinary Diets - állatorvosi kutyaeledelek

A PRO PLAN Veterinary Diets állatorvosi kutyaeledelek célzott, tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is működő receptúrák szerint készültek, melyek az állatorvosok számára lehetővé teszik, hogy az étrenddel támogatva növeljék a kutyák kezelési protokolljának hatékonyságát.