Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.

Jutalomfalatok kutyáknak

Rágcsálnivalók, rudacskák, jutalomfalatok és kekszek – bármilyen csemegére is vágyik kutyusod, nálunk olyan nasikat találsz amelyek biztosan elnyerik a majd tetszését.
Kutya jutalomfalat terméklistázó oldal
Szűrők
Szűrők:

Olyan jutalomfalatot keresel amivel biztosan örömöt tudsz okozni négylábú társadnak? A Purinánál nagy hangsúlyt fektetünk a jutalomfalatokra, ennek köszönhetően nem csupán ellenállhatatlanul finomak, de tápanyagban is gazdagok, és elképesztően rágósak is. Kutya jutalomfalataink között számos ízvariáció közül válogathatsz, így biztosan megtalálod majd azt a tökéletes rágcsát vagy csemegét, amelynek kutyusod sem tud ellenállni. Akár edzés utáni jutalomként, akár fogtisztítás céljából vagy egyszerűen csak nasiként keresel jutalomfalatot, nálunk kedvedre válogathatsz. Böngéssz kínálatunkból!

Négylábú barátaink csodálatos társak, de ha táplálási szükségleteikről van szó, nem mindegyik kutya egyforma. Ezért hoztuk létre a kutyák egyedi igényeire fejleszett kutyaeledelek széles választékát. A száraz kutyaeledeltől a nedves eledelig, az ízletes rágcsákon és a diétás eledeleken át, rengeteg eledel közül választhatsz, az ismert és kedvelt Purina márkák kínálatában. Fedezd fel kutyaeledel kínálatunkat még ma!

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Megtudhatod, hogy mit jelent az, hogy "újrahasznosíthatóságra tervezve", ahogy a GOURMET Mon Petit és FELIX Soup tasakon láthatod például. Kérünk, hogy csomagolásaink szelektív gyűjtésével segítsd te is munkánkat a hulladékmentes jövőért!