Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Vörös macska csokoládé labrador gazdájuk lábánál

Partnereink

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan állatvédelmi, kisállat-jólléti, örökbefogadást segítő, terápiás és segítőkutyás alapítványokat támogathatunk, melyekkel egyezik értékrendünk.

Termékeinken messze túlmutat a kisállatok, valamint a gazdik szakszerű tájékoztatása iránti elkötelezettségünk.

Célunk, hogy a kedvencek mindent megkaphassanak amire egészségükhöz, boldogságukhoz és egy teljes élethez szükségük van. Továbbá felelősségünknek tekintjük, hogy jó ügyeket támogassunk, népszerűsítsük a színvonalas kisállattartást, megelőzzük a felelőtlen állattartást és kegyetlen bánásmódot. 

Büszkék vagyunk arra, hogy többféleképpen is támogathatunk olyan helyi szervezeteket, többek között kisállat-jólléti, terápiás valamint segítőkutyás szervezeteket, melyekkel egyezik értékrendünk. Célunk, hogy partnereinkkel együttműködve olyan tevékenységeket hozzunk létre, melyek számottevő előnyöket hoznak a háziállatok és az őket szerető emberek életébe.
Szakmai támogatásunk mellett partnereink költségeit az állateledel biztosításával, adománnyal igyekszünk csökkenteni. 2022-ben összesen a HEROSZ és MATSZ szervezeteinek közel 180 tonna állateledelt adományoztunk, amely 1,600,000 adag eledelnek felel meg. Napi egy étkezéssel számolva ez azt jelenti, hogy több mint 4000 otthontalan állat táplálását biztosítottuk naponta. 

Tudj meg többet főbb partnereinkről:
 

HEROSZ Állatotthonok

Állandó szakmai támogatással, közös események szervezésével, önkéntes munkával, informatikai eszközökkel és évente kb 30 tonna állateledellel is támogatja a Purina Magyarország a HEROSZ Állatotthonokat. Ez az állateledel mennyiség fedezi a 3 magyarországi állatotthon teljes eledeligényét a több mint 10 éves együttműködés alatt folyamatosan és lehetővé teszi, hogy a menhelyeknek legalább eledelre ne kelljen költeniük.

Folyamatos támogatásunk többek között az alábbiakat foglalja magába:

  • Teljes állateledel igény folyamatos biztosítása
    A 3 otthon (Budafok, Székesfehérvár és Szentes) számára ez körülbelül éves szinten 30 tonna állateledelt jelent. 
  • Fejlesztő pálya a budafoki HEROSZ otthonban
    Jobb egészség, több szerető gazdi: Az együttműködés tízéves évfordulója alkalmából 2021-ben új agility eszközökkel felszerelt fejlesztőpályát épített a Purina Magyarország a menhelyi kedvenceknek annak érdekében, hogy jobb fizikai kondíció, szellemi frissesség, és az együttműködésre való hajlandóság által hamarabb találjanak szerető gazdira az állatok.
  • Starter kit - örökbefogadói kezdőcsomag
    Minden gazdit aki a HEROSZ Budafoki Állatotthonban találja meg négylábú barátját, egy kezdőcsomaggal segítjük. Ebben etetőtálat biztosítunk a tápláló Purina eledelek mellé. Tájékoztató füzetünkben megtalál minden kutya- és macskatartással kapcsolatos információt a leendő gazdi, illetve átadunk egy dossziét is az örökbefogadással kapcsolatos iratoknak. Évente kb. 300 kutya és 100 macska talál gazdára a HEROSZ budapesti állatotthonában.
  • A HEROSZ-ról az alábbi linkre kattintva kaphatsz több információt: https://www.herosz.hu/

MÁTSZ

2022-ben a Purina 150 tonna eledelt adományozott a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség (MÁTSZ) részére. A MÁTSZ az ország legnagyobb állatvédő szervezete, 42 tagszervezete révén minden megyében jelen van. Főbb tevékenységeik közé tartozik az álllatvédelmi jogalkotás, az állatkínzások kivizsgálása és megelőzése illetve állatvédelmi edukációs programok szervezése.
A Purina a MÁTSZ-on keresztül több rászoruló menhelyt is rendszeresen segít. Egy időben közel 10.000 kutya és 2.000 macska várja a tagok menhelyein az örökbefogadó gazdikat és az adományokat. Az orosz-ukrán háború kitörésekor a MÁTSZ-on keresztül tudtunk adományt küldeni a határra és a határon túlra is.

A MÁTSZ-ról az alábbi linkre kattintva kaphatsz több információt: https://allatvedok.hu/

AURA segítő kutyák

Magyarországon körülbelül kétszázötven segítő- és terápiás kutya van, de legalább tízszer ennyire lenne szükség. AZ AURA Segítő Kutya Alapítvány 20 éve dolgozik azért, hogy a cukorbetegek, epilepsziás betegek, mozgássérültek, autisták, vagy bármely más fogyatékkal élők és csaladtagjaik teljesebb életet éljenek. Debrecenben és Mogyoródon folyamatosan képzik a négylábúakat, akik a fogyatékkal élő, sérült, beszéd- és viselkedészavarral küzdő gyerekek és felnőttek fejlesztésében is komoly eredményeket értek már el, és heti rendszerességgel tartanak terápiás kutyákkal támogatott fejlesztő foglalkozásokat országszerte 10 városban, jelenleg 27 kutyával, hetente kb 560 fő elérésével.
A Purina támogatása az Alapítvány jelenleg 27 vizsgázott és 13 vizsgára készülő terápiás kutyájának a teljes, éves eledeligényét Purina ProPlan eledellel biztosítja.

Az AURA-ról erre a linkre kattintva kaphatsz több információt.

MVGYOSZ

2023-ban a Purina Magyarország 15 raklapnyi szuperprémium PURINA PRO PLAN kutyaeledelt és jutalomfalatot adományozott a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) számára, összesen 12 millió forint értékben. Ez az adomány 20 kölyökkutya felnőttre táplálásához elegendő mennyiség és ezzel az adománnyal indult el a közös munka a Purina és az MVGYOSZ között. Ezen adomány felett a Purina kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít és további adományokat az MVGYOSZ által nevelt kutyusok minőségi táplálásához.
Az MVGYOSZ csepeli központjában jelenleg 13 leendő vakvezetőkutya áll kiképzés alatt, és az önkéntes kölyöknevelők hathatós segítsége révén 15, legfeljebb tízhónapos növendék várja az oktatást.

Egy kutya kiképzésének költsége mintegy 4,2 millió forint. Az MVGYOSZ a Magyarországon élő közel 82.000 látássérült ember számára nyújt az önálló életvitelüket megkönnyítő szolgáltatásokat, vakvezetőkutyákat pedig már több mint négy évtizede képez ki. 
A már aktívan dolgozó vakvezetőkutyák étkeztetésében az MVGYOSZ saját forrásainak bevonásával és célzott adománygyűjtő kampányok révén is segít, hogy a látássérült gazdákat ezzel is tehermentesítse.

Az MVGYOSZ-ról az alábbi linkre kattintva kaphatsz több információt: https://www.mvgyosz.hu/

Beagle tulajdonosa ölében ül miközben dolgozik
Vállalásaink
Kutyabarát iroda
Aktívan teszünk azért, hogy az állatbarát munkahely mindenki számára elérhető lehetőség legyen.
Nő sziámi macskáját levegőbe emeli
Tegyünk érte
Vállalásaink
Elkötelezetten teszünk a kisállatok és az őket szerető emberek életminőségének javításáért, ezért vállaltuk, hogy 2023-ig 10 különböző területen érünk el változást.
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.