Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Vörös macska csokoládé labrador gazdájuk lábánál

Partnerszervezeteink

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan kisállat-jólléti, terápiás és segítőkutyás jótékonysági szervezeteket támogathatunk, melyekkel egyezik értékrendünk.

Termékeinken messze túlmutat a kisállatok, valamint a gazdik szakszerű tájékoztatása iránti elkötelezettségünk.

Célunk, hogy a kedvencek mindent megkaphassanak amire egészségükhöz, boldogságukhoz és egy teljes élethez szükségük van.

Továbbá felelősségünknek tekintjük, hogy jó ügyeket támogassunk, népszerűsítsük a színvonalas kisállattartást, megelőzzük a felelőtlen állattartást és kegyetlen bánásmódot. 

Büszkék vagyunk arra, hogy többféleképpen is támogathatunk olyan helyi szervezeteket, többek között kisállat-jólléti, terápiás valamint segítőkutyás szervezeteket, melyekkel egyezik értékrendünk. Célunk, hogy partnereinkkel együttműködve olyan tevékenységeket hozzunk létre, melyek számottevő előnyöket hoznak a háziállatok és az őket szerető emberek életébe.

Tudj meg többet főbb partnereinkről:

HEROSZ Állatotthon

Közös események szervezésével, önkéntes munkával, informatikai eszközökkel és évente kb 30 tonna táppal is támogatja a Purina Magyarország a HEROSZ Állatotthont. Ez az állateledel mennyiség fedezi a 3 magyarországi állatotthon teljes eledeligényét.

Folyamatos támogatásunk többek között az alábbiakat foglalja magába:

  • Jobb egészség, több szerető gazdi
    Az együttműködés tízéves évfordulója alkalmából 2021-ben új fejlesztőpályát épített a PURINA Magyarország a menhelyi kedvenceknek annak érdekében, hogy jobb fizikai kondíció, szellemi frissesség, és az együttműködésre való hajlandóság által hamarabb találjanak szerető gazdira.
  • Starter kit - örökbefogadói csomag
    Minden gazdit aki a HEROSZ Állatotthonban találja meg négylábú barátját, egy kezdőcsomaggal segítjük. Ebben etetőtálat biztosítunk a tápláló Purina eledelek mellé. Tájékoztató füzetünkben megtalál minden kutya- és macskatartással kapcsolatos információt a leendő gazdi, illetve átadunk egy dossziét is az örökbefogadással kapcsolatos iratoknak. Évente kb. 300 kutya és 100 macska talál gazdára a HEROSZ budapesti állatotthonában.
  • A HEROSZ-ról az alábbi linkre kattintva kaphatsz több információt: https://www.herosz.hu/
MVGYOSZ

A Purina a WSZL együttműködésével 15 raklapnyi, összesen 12 millió forint értékű PRO PLAN kutyaeledelt és jutalomfalatot adományozott a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) részére.

Az MVGYOSZ közel 82 000 látássérült ember életvitelét segíti Magyarországon és több mint 40 éve képez ki vakvezető kutyákat. Egy vakvezető kutya kiképzése körülbelül  4,5 millió forint költséget jelent az alapítvány számára. 
A Purina nagylelkű adományának köszönhetően az alapítvány 20 kutyája számára körülbelül 1 évre elegendő szuperprémium kutyaeledelhez jutott hozzá.

Az MVGYOSZ-ról az alábbi linkre kattintva kaphatsz több információt: https://www.mvgyosz.hu/

Beagle tulajdonosa ölében ül miközben dolgozik
Vállalásaink
Kutyabarát iroda
Aktívan teszünk azért, hogy az állatbarát munkahely mindenki számára elérhető lehetőség legyen.
Nő sziámi macskáját levegőbe emeli
Tegyünk érte
Vállalásaink
Elkötelezetten teszünk a kisállatok és az őket szerető emberek életminőségének javításáért, ezért vállaltuk, hogy 2023-ig 10 különböző területen érünk el változást.
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.