Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Kutya és macska tulajdonosa ölében

Szakértői tanácsok a kisállattartáshoz

A Purinánál minden szükséges információt megtalálsz, amit gazdiként tudnod érdemes. Legyen szó kölyökkutyáról, kölyökcicáról vagy idős kisállatról, viselkedési problémáról vagy egészségügyi kérdésről, szakértőink már több mint 125 éve segítenek a gazdiknak, hogy kedvencük egészséges, boldog, teljes életet élhessen. Számíthatsz ránk!

Macskatartás szakértelemmel

Ha a macskádról való gondoskodásról van szó, fontos, hogy megbízható forrásból gyűjtsd be az információt.

Legyen szó kedvenced táplálásáról, viselkedéséről, fejlődéséről, egészségéről vagy bármi másról, szakértői tanácsaink és útmutatóink a segítségedre lesznek. Böngéssz cikkeink között!

Kutyatartás szakértelemmel

Kutyagazdiként elengedhetetlen kedvenced szükségleteinek a megértése. Amennyiben további információra van szükséged kutyád táplálásával, viselkedésével, egészségével vagy nevelésével kapcsolatban, fordulj a Purina szakértőihez! Ismerd meg szakértői tanácsainkat és útmutatóinkat az alábbi cikkek tanulmányozásával.

Kölyökcica gazdi ölében kitten code logó
A Purina szakértelmével
Szakértői tanácsok kölyökcicákhoz
Legyen szó akár kiscicád szokatlan viselkedéseiről, akár a megfelelő táplálási módszerekről és tippekről, szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre. Ismerd meg a Purina kölyökmacskákkal kapcsolatos, szakértői cikkeit, melyek segítségével a lehető legjobb életet biztosíthatod fiatal kedvenced számára.
Boldog kistestű kölyökkutya támaszkodik gazdája tenyerébe
A Purina szakértelmével
Szakértői tanácsok kölyökkutyákhoz
Kölyökkutyád kizárólag a legjobbat érdemli. Szakértői útmutatóink segítségével mindent megtudhatsz, amit a kölyökkutyák neveléséről, táplálásáról, egészségéről, viselkedéséről és egyebekről tudni érdemes. Így biztosíthatod fejlődésben lévő kedvenced számára az egészséges, boldog, teljes életet.

További tartalmak

Macska arca közelről háttérben állatorvos
A Purina szakértelmével
Egészség és gondozás
Legyen szó emésztési zavarokról, fülgyulladásról, vemhes kisállatról vagy a bosszantó parazitákról, szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre.
Kutya várja tál eledelt elé tegyék
A Purina szakértelmével
Etetés és táplálás
Szeretnéd tudni, hogy mikor javasolt kölyök macska- vagy kutyaeledelről felnőtt eledelre váltani, vagy hogy milyen gyakorisággal ajánlott etetni kedvencedet? Böngéssz szakértői cikkeink között!
Macska és kutya játszanak macskajáték kutyajáték
A Purina szakértelmével
Viselkedés és nevelés
Cikkeink segítségével jobban megismerheted kedvenced viselkedésének okait, útmutatót kaphatsz neveléséhez és megtudhatod, hogy milyen esetekben érdemes szakemberhez fordulni.
Idős csokoládébarna kutya arca gazdája kezében
A Purina szakértelmével
Idős kisállat
Biztosítsd kedvenced számára a teljes, minőségi életet idős éveiben is! Ismerd meg szakértői útmutatóinkat!
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.