Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Kutya és macska játékaikkal játszanak

Szakértői tartalmak leendő cica- és kutyagazdik számára

Egy új cica vagy kutya érkezése csupa izgalommal jár! Amennyiben a hozzád illő fajtát keresed, vagy örökbefogadáson tanakodsz, netán a várható költségekről vagy a kutya-, és cicatartással járó előnyökről szeretnél többet megtudni, jó helyen jársz! Szakértői tanácsainkkal segítünk eligazodni.

Kutya levegőbe ugrik kistestű terrier
A hozzád illő társ
Kutyafajták
Mivel hatalmas a választék, a hozzád illő kutyatárs megtalálása nem könnyű feladat. Fajtaútmutatónkból megtudhatod a legfontosabb információkat melyeket az adott fajtáról tudni érdemes. Így könyebben eldöntheted, hogy az adott fajtára jellemző szükségleteket össze tudod-e egyeztetni az életmódoddal.
Kölyökmacska közelről a kamerába néz
A hozzád illő társ
Macskafajták
A Purina a kezdetek óta szakértő táplálást nyújt a kisállatok számára, hogy kedvencük minél hosszabb, egészséges és boldog életet élhessen. Macskagazdinak lenni kiváltság, ugyanakkor nagy felelősség is. Fajtaútmutatónkból könnyen megtudhatod a legfontosabb információkat melyeket az adott fajtáról tudni érdemes.
Cikkek leendő gazdik számára

Új kisállat érkezik a családba? Akár kutya-, akár macskagazdi leszel, szakértő tanácsainkat a fajtákról, az örökbefogadásról és a gazdi létről itt találod.

Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.