Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
PURINA ONE Hero Image
Purina ONE Mini
Minőségi, szakértő táplálás kistestű kutyák számára, a látható egészségért.

Tudtad, hogy a kistestű kutyáknak egyedi táplálkozási igényei vannak?

Ezért a Purina szakértői megalkották a Purina ONE Mini kutyaeledeleket, melyek célzott, korszerű táplálást kínálnak kedvenced számára. A kistestű kutyafajtákra jellemző gyorsabb anyagcsere és speciális tápanyagbeviteli igények miatt a Purina ONE száraz és nedves eledelek magas fehérjetartalommal készülnek. Antioxidánsokat tartalmaznak az erős immunrendszer támogatásáért és fontos tápanyagokat, mint az omega-3 és -6 zsírsavak, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok az egészséges bőrért és szőrzetért.

Nézd meg legújabb videónkat!

Ismerd meg termékeinket

Száraz eledelek
Száraz eledelek
Kifejezetten a kistestű kutyák egyedi igényeire fejlesztett, célzott táplálást nyújtó száraz eledelek. A száraz tápokban a teljes fehérjetartalom 70%-a állati eredetű fehérje*. Életszakaszra és életstílusra szabott ízletes receptúrák, apró, ropogós és puhább falatok ötvözetével**, kifejezetten a kistestű kutyák állkapcsára méretezve. (*: A junior eledelben a fehérjetartalom 65%. **: a puhaság idővel változik. A Junior száraz eledelben nincsenek puha falatok.)
A száraz eledelek 800g-os kiszerelésben érhetőek el, amely egy 5 kg testtömegű felnőtt kistestű kutya esetében átlagosan 6-8 napra elegendő eledelt jelent.
Nedves eledelek
Nedves eledelek
A kifejezetten kistestű kutyák igényeihez igazított Purina ONE Mini eledelek ízletes receptúrák, apró darabkákkal és zöldségekkel, ízletes szószban, így kutyádat minden étkezéskor kifejezetten az ő igényeinek megfelelően etetheted. Tápláld kutyádat ízletes eledeleinkkel, melyek célzottan életszakaszra és életstílusra szabottan készültek.
Segít egyensúlyban tartani a belek mikrobiomját a mindennapi egészség érdekében

A Purina állatorvosai és táplálkozási szakértői által kifejlesztett Purina ONE száraz eledelek minőségi alapanyagokból készülnek, ezáltal hozzájárulnak a bélmikrobiom egyensúlyához, támogatják az erős immunrendszert és az emésztőrendszer egészségét a hosszú távú egészség érdekében.

Amíg kutyád mikrobiomja egyensúlyban van, általános egészségi állapota is kiegyensúlyozott marad.

Kutyád mikrobiomja egy ökoszisztéma, mikroorganizmusok billióival, melyek a bélben élnek. A Purina ONE Mini minőségű összetevőivel, mint például a ropogós és a puhább falatkákban egyaránt megtalálható cukorrépapéppel segít kiegyensúlyozni a jó és rossz baktériumok arányát, így minden étkezéssel hozzájárul az egészséges mikrobiomhoz ezáltal kutyád általános egészségéhez és jóllétéhez is.

Minőségi összetevők kutyád egészségéért.

Kisállattáplálási szakértőink és állatorvosaink több mint 85 éve fejlesztenek olyan receptúrákat, melyek megfelelnek kutyád speciális igényeinek. A Purina ONE receptúrák minőségi, fehérjében gazdag eledelek, az erős immunrendszer támogatásáért. A minőségi összetevők innovatív és ízletes receptúrákban támogatják kutyád jóllétét most és a jövőben is.

Ismerd meg széles kínálatunkat:

Minden kutya más és más. Ezért a Purina ONE Mini széles választékban kapható eledeleket célzottan kistestű kutyád egyedi igényei szerint állítottuk össze. A Purina ONE Mini Adult termékek tápláló, ízletes eledelek, melyek kifejezetten egy éves kortól adhatók kistestű kutyák számára. A Purina One Mini Active eledelek pedig gondoskodnak a különösen aktív kutyák energiaszükségletének biztosításáról.

Purina ONE 3 Hetes Sikerprogram

Már 3 hét alatt szemmel látható különbséget tapasztalhatsz:

- Remek étvágy az 1. naptól kezdve.
- Magasabb energiaszint és vitalitás már az 1. héttől.
- Egészségesebb emésztés és kiegyensúlyozott bélmikrobiom a 2. héttől
- Fényes szőrzet és ragyogó szemek a 3. héttől.

Vágj bele a 3 hetes sikerprogramba még ma és tapasztald meg a szemmel látható különbséget!