Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
3 Hetes Sikerprogram: Látható eredmény hétről hétre
Purina ONE Mini

3 Hetes Sikerprogram

Látható eredmény hétről hétre.

Gazdiként egész életen át tartó gondoskodást ígérünk. Az észrevehető változáshoz viszont három hét is elég. Gondoskodjon kutyája egészségéről Purina ONE® eledellel és már 3 hét alatt szemmel látható különbséget fog tapasztalni: remek étvágy, energia, fényes szőrzet és egészséges bőr.

Remek étvágy

Már rövid kipróbálás után tapasztalni fogja, hogy kutyája étvágya javul. Jó étvággyal fog enni, élvezve a Purina ONE® kutyaeledelek ízletes falatjait.

1. nap

Magas energiaszint és vitalitás

A Purina ONE® minőségi, teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz és nedves kutyatápjai észrevehetően segítenek kutyája energiaszintjének növelésében, ezáltal már boldogabbnak is találhatja kedvencét.

Egészséges emésztés

Tapasztalt változást kutyája bélsarában? Kutyája széklete kisméretű és formált? A Purina ONE® könnyű emészthetőségének köszönhetően kutyája tápanyagfelvétele és székletminősége javulni fog.

Egészséges bőr, fényes szőrzet és ragyogó szemek

A Purina ONE® tápanyagai – többek között az omega-3 és omega-6 zsírsavak, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok – segítenek megőrizni kutyája bőrének egészségét és szőrzete fényét. Már 3 héten belül tapasztalhatja a változást.

Erős természetes védekezőképesség

A Purina ONE® egyedülálló formulája vitaminokkal és antioxidánsokkal úgy lett kialakítva, hogy maximálisan támogassa kutyája immunrendszerét. Így segíthet kedvencének egészséges maradni most és az elkövetkező években is.

Egész életen át tartó gondoskodás.
Az észrevehető változáshoz viszont három hét is elég.