Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
3 Hetes Sikerprogram: Látható eredmény hétről hétre
Purina ONE Mini

3 Hetes Sikerprogram

Látható eredmény hétről hétre.

Gazdiként egész életen át tartó gondoskodást ígérünk. Az észrevehető változáshoz viszont három hét is elég. Gondoskodj kutyád egészségéről Purina ONE eledellel és már 3 hét alatt szemmel látható különbséget fogsz tapasztalni: remek étvágy, energia, fényes szőrzet és egészséges bőr.

rózsaszín 1. nap ikon

Remek étvágy

Már rövid kipróbálás után tapasztalni fogod, hogy kutyád étvágya javul. Jó étvággyal fog enni, élvezve a Purina ONE kutyaeledelek ízletes falatjait.

rózsaszín 1. hét ikon

Magas energiaszint és vitalitás

A Purina ONE minőségi, teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz és nedves kutyatápjai észrevehetően segítenek kutyád energiaszintjének növelésében, ezáltal már boldogabbnak is találhatod kedvencedet.

rózsaszín 2. hét ikon

Egészséges emésztés

Tapasztaltál változást kutyád bélsarában? Kutyád széklete kisméretű és formált? A Purina ONE könnyű emészthetőségének köszönhetően kutyád tápanyagfelvétele és székletminősége javulni fog.

rózsaszín 3. hét ikon

Egészséges bőr, fényes szőrzet és ragyogó szemek

A Purina ONE tápanyagai – többek között az omega-3 és omega-6 zsírsavak, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok – segítenek megőrizni kutyád bőrének egészségét és szőrzete fényét. Már 3 héten belül tapasztalhatod a változást.

rózsaszín 3. hét után ikon

Erős természetes védekezőképesség

A Purina ONE egyedülálló formulája vitaminokkal és antioxidánsokkal úgy lett kialakítva, hogy maximálisan támogassa kutyád immunrendszerét. Így segíthetsz kedvencednek egészséges maradni most és az elkövetkező években is.

Egész életen át tartó gondoskodás.
Az észrevehető változáshoz viszont három hét is elég.

A Purina állatorvosai és táplálkozási szakértői által kifejlesztett Purina ONE száraz eledelek minőségi alapanyagokból készülnek, ezáltal hozzájárulnak a bélmikrobiom egyensúlyához, támogatják az erős immunrendszert és az emésztőrendszer egészségét a hosszú távú egészség érdekében. A korszerű Purina ONE Mini eledeleket kifejezetten a kistestű kutyák állkapcsára méretezve fejlesztettük. Gondoskodj kedvencedről Purina ONE eledellel a látható egészségért, és az eredmény gyorsan megmutatkozik: remek étvágy, energia és vitalitás, egészséges emésztés és fényes szőrzet 3 hét alatt.

A Purina ONE száraz eledelek minőségi alapanyagokból készülnek, ezáltal hozzájárulnak a bélmikrobiom egyensúlyához, támogatják az erős immunrendszert és az emésztőrendszer egészségét a hosszú távú egészség érdekében. A korszerű Purina ONE Mini eledeleket kifejezetten a kistestű kutyák állkapcsára méretezve fejlesztettük. Gondoskodj kedvencedről Purina ONE eledellel a látható egészségért, és az eredmény gyorsan megmutatkozik: remek étvágy, energia és vitalitás, egészséges emésztés és fényes szőrzet 3 hét alatt.

Ismerd meg száraz és nedves eledeleinket. A kifejezetten kistestű kutyák igényeihez igazított Purina ONE Mini eledelek ízletes receptúrák, apró darabkákkal és zöldségekkel, ízletes szószban, így kutyádat minden étkezéskor kifejezetten az ő igényeinek megfelelően etetheted.
A száraz tápokban a teljes fehérjetartalom 70%-a állati eredetű fehérje*. Életszakaszra és életstílusra szabott ízletes receptúrák, apró, ropogós és puhább falatok ötvözetével**, kifejezetten a kistestű kutyák állkapcsára méretezve. (*: A junior eledelben a fehérjetartalom 65%. **: a puhaság idővel változik. 

Tápláld kutyádat ízletes eledeleinkkel, melyek célzottan életszakaszra és életstílusra szabottan készültek. Ismerd meg termékeinket!