Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.

Jutalomfalatok macskáknak

Kedvenc cicánknak jól esik ízletes nasival kedveskedni. Ezért megalkottuk macska jutalomfalatainkat melyeket a te pajkos cicád is örömmel fogyaszt majd. Legyen szó közös játékról, nevelésről vagy jutalmazásról fedezd fel a Purina cica jutalomfalatokat!
Felix cica grafika party mix termékfotóval
Szűrők
Szűrők:

Nem titok, hogy játékos cicáink örömmel falatoznak, ezért kifejlesztettünk egy sor ellenállhatatlan macskacsemegét. A Felix jutalomfalatok széles választékától kezdve, amelyek gazdagítják a közös játékidőt, a Dentalife szájápoló jutalomfalatig, hogy fogaikat remek állapotban tartsák, olyan macska snack kínálatot tartunk, amelyet cicád biztosan szeret. Böngéssz ízletes macska jutalomfalataink között, és fedezd fel a kedvelt Purina márkák ellenállhatatlan falatait, amelyekkel cicád még többet dorombol!

Gazdiként tudjuk, hogy neked is szívügyed, hogy cicád a lehető legjobb minőségű táplálékot kapja, amely egyben ellenállhatatlanul finom is. Ezért fejlesztettük ki teljes értékű eledeleinket, melyek minden típusú macska szükségleteit fedezik, még a speciális igényű cicákét is. A száraz és nedves eledeleinktől a speciális diétákon át egészen a jutalomfalatokig, nálunk mindent megtalálsz. Ismerd meg a kedvelt Purina márkák teljes termékkínálatát!

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Tudj meg többet, itt!