Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Macska ült a kanapén

Mindent a cicákról

Találd meg cicád számára a legmegfelelőbb eledelt, ismerd meg a gazdi léttel kapcsolatos szakértői tanácsainkat, vagy tudj meg többet a macskafajtákról! Akár újdonsült cicagazdi, akár gyakorlott macskatartó vagy, számíthatsz ránk.

Macska etetőtálak mellett
Táplálás
Macskaeledeleink
A száraz és nedves eledelektől a különböző életszakaszra fejlesztett eledeleken át, egészen a speciális igényekre fejleszett különleges összetételű macskaeledelekig, nálunk mindent megtalálsz! Ismerd meg kínálatunkat!
Vörös macska gazdája vállán
Purina szakértelem
Szakértői gondoskodás
Amikor cicád gondozásáról van szó, fontos, hogy megbízható forrásból gyűjts információt. Ismerd meg a PURINA szakértők táplálással, viselkedéssel, fejlődéssel és egészségmegőrzéssel kapcsolatos javaslatait! Böngéssz cikkeink között!
Vajon melyek a leggyakoribb macskafajták?

Kecses vagy zömök, csendes vagy beszédes, dús vagy könnyed szőrű, egy biztos: minden cica egyedi. Fajtaútmutatónk segít eligazodni a fajták jellegzetes tulajdonságai között és megtalálni az életstílusodhoz leginkább illő társat.

Felix Tasty Shreds termékfotó és Felix
Támogatja:
Felix

FELIX Tasty Shreds

Ellenállhatatlanul finom, tépett falatok ízletes szószban. Macskád oda lesz érte!

Tudj meg többet

Kölyökmacska gazdája ölében
Purina szakértelem
Leendő cicagazdiknak
Készen állsz a cicagazdi létre de nem tudod, hogy hogyan vágj bele? Számíthatsz ránk! Segítünk az örökbefogadás és a törzskönyves cica vásárlás előnyeinek az összefoglalásával és a legfontosabb tudnivalók megosztásával.
Kölyökcica gazdi ölében kitten code logó
Hírlevél
Purina Club
Akár új cicád különös viselkedését szeretnéd megérteni, akár táplálási tanácsokra van szükséged, iratkozz fel Purina Club hírlevelünkre, hogy kényelmesen kézhez kaphasd változatos témájú szakértői tanácsainkat!
Két macska eszik egy piros tálból
Purina szakértelem
Táplálás
Akár kölyökeledelről váltanál felnőtt eledelre, akár az etetések megfelelő gyakoriságáról szeretnél többet megtudni, szakértőink tudják a választ. Ismerd meg a cicák táplálásával kapcsolatos tanácsokat!
Idős macska tulajdonosa karjaiban közeli kép
Purina szakértelem
Idős cicák
Idős cicád a legjobbat érdemli. Gondoskodj róla megfelelően szakértői útmutatóink segítségével!
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.