Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Felix

FELIX Tasty Shreds eledelek

Ellenállhatatlanul finom, tépett falatok ízletes szószban, mintha te magad készítetted volna!
Felix cica ízletes eledel grafika termékfotóval
Szűrők
Szűrők:

A FELIX Tasty Shreds eledelek látványa, illata és íze olyan, mintha te magad készítetted volna! Mindegyik receptúrát megfelelő hőmérsékleten főzzük, majd puha falatokra aprítunk és ellenállhatatlanul ízletes szószt adunk hozzá. Széles ízválasztékban kaphatók, hogy kielégítsék cicád változatos igényét.

Ismerd meg a FELIX macskaeledelek teljes kínálatát, beleértve a teljes értékű eledeleinket, a kiegészítő eledeleket és a cicák számára készített jutalomfalatokat is.

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Megtudhatod, hogy mit jelent az, hogy "újrahasznosíthatóságra tervezve", ahogy a GOURMET Mon Petit és FELIX Soup tasakon láthatod például. Kérünk, hogy csomagolásaink szelektív gyűjtésével segítsd te is munkánkat a hulladékmentes jövőért!