Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Felix

FELIX Soup kiegészítő eledelek

Csempéssz ízletes változatosságot macskád mindennapjaiba a FELIX Soup termékekkel! Gazdag ízvilágú levesek ínycsiklandozó falatkákkal a fő étkezések kiegészítésére.
csintalan Felix cica grafika termékfotóval
Szűrők
Szűrők:

A FELIX Soup eledelek bármilyen napszakban tökéletes energiaforrást jelentenek cicád csintalanságához. A többféle ízvariációban kapható ízletes leves és az ínycsiklandó húsos falatok kombinációja pillanatok alatt leveszi lábáról kedvencedet. Ellenállhatatlan finomság minőségi összetevőkkel és magas folyadéktartalommal, mely hozzájárul cicád megfelelő folyadékbeviteléhez. Praktikus tasakokban, házias és halas ízben.​

Ismerd meg a FELIX macskaeledelek teljes kínálatát!
A FELIX termékválasztéka ínycsiklandó eledeleket kínál huncut kedvencednek minden napra. Puha falatkák zamatos aszpikban, vagy szószban, melynek cicád nem tud majd ellenállni! Minden teljes értékű FELIX macskaeledel minőségi, ízletes alapanyagokból készült, kiegyensúlyozott ásványianyag és vitamin tartalommal, valamint omega-6 zsírsavakkal. Megtalálható benne minden tápanyag, amire csínytevődnek az egészséges élethez szüksége lehet.

A PURINA nedves macskaeledelek széles választékából biztosan találsz olyat amely megfelel cicád egyedi táplálkozási igényeinek. Ha cicád egy igazi csintalan cirmos és valami különösen finomra vágyik, nézz szét a Felix nedves macskaeledelek között. Nedves macskaeledeleink mind szakértők által összeállított receptúrák szerint készülnek, teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendet biztosítva cicádnak. Amellett, hogy fedezik macskád táplálkozási szükségleit, ellenállhatatlanul ízletesek is. Böngészd át nedves macskaeledeleink teljes kínálatát, és találd meg a tökéletes eledelt cicád számára a kedvelt PURINA márkák közül.

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Megtudhatod, hogy mit jelent az, hogy "újrahasznosíthatóságra tervezve", ahogy a GOURMET Mon Petit és FELIX Soup tasakon láthatod például. Kérünk, hogy csomagolásaink szelektív gyűjtésével segítsd te is munkánkat a hulladékmentes jövőért!

Tevékenységünk középpontjában a kisállatok táplálása áll. De nem csak ezért dolgozunk. Elkötelezetten teszünk a kisállatok, az állatbarátok és a közös bolygónk érdekében. Ezért törekszünk a Purina 6 vállalásának a megvalósítására, melyek a kisállatokkal, közösségekkel és a környezettel kapcsolatos kezdeményezésekre összpontosítanak. Ismerd meg vállalásainkat!