Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Felix

FELIX Fantastic Duo eledelek

A FELIX Fantastic Duo receptúrák egyszerre kétféle puha falatkákat tartalmaznak aszpikban, halas és házias válogatásokban. Olyan étvágygerjesztő látvánnyal, illattal és ízzel, mintha te magad készítetted volna!​
Felix cica Fantastic Duo eledellel grafika
Szűrők
Szűrők:

A FELIX Fantastic Duo eledelek 100%-osan fedezik cicád napi tápanyag szükségleteit.​ Ellenállhatatlan eledelek választékát kínálják olyan étvágygerjesztő látvánnyal, illattal és ízzel, mintha te magad készítetted volna! Minden receptúra puha falatkákat tartalmaz zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni. Az ízük valóban olyan ínycsiklandó, mint a látványuk!

A FELIX eledelek receptúrái nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és tartósítószereket, értékes összetevőkkel készülnek, így nyugodt szívvel adhatod őket kedvencednek.

A FELIX termékválasztéka ínycsiklandó eledeleket kínál huncut kedvencednek minden napra. Puha falatkák zamatos aszpikban, vagy szószban, melynek cicád nem tud majd ellenállni! Minden teljes értékű FELIX macskaeledel minőségi, ízletes alapanyagokból készült, kiegyensúlyozott ásványianyag és vitamin tartalommal, valamint omega-6 zsírsavakkal. Megtalálható benne minden tápanyag, amire csínytevődnek az egészséges élethez szüksége lehet.
Teljes értékű eledeleinken a FELIX Soup termékeken át egészen a FELIX jutalomfalatokig, ismerd meg a FELIX macskaeledelek teljes kínálatát!​

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett."Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Megtudhatod, hogy mit jelent az, hogy "újrahasznosíthatóságra tervezve", ahogy a GOURMET Mon Petit és FELIX Soup tasakon láthatod például. Kérünk, hogy csomagolásaink szelektív gyűjtésével segítsd te is munkánkat a hulladékmentes jövőért!