Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Purina One
Purina ONE

Ismerd meg a Purina ONE macskaeledeleket!

Purina ONE eledelek a korszerű táplálásért – a macskád igényeihez igazítva.

Szakértelmünk

Vezető táplálkozási szakértőink többéves állatgondozási innovációinak és táplálkozási szakértelmüknek köszöhetően macskád igényeihez igazított termékek széles választékát kínáljuk. A Purina ONE DualNature  és Purina ONE Bifensis száraz eledelek mellett nedves eledeleink egytől egyig mind ízletes, minőségi alapanyagokból készülnek. Így minden egyes falat teljes értékű táplálékot biztosít kedvenced számára, a látható egészségért most és a jövőben is.

Az erős immunrendszer a bélmikrobiom egészségével kezdődik.

Látható egészség most és a jövőben is. A kiegyensúlyozott bélmikrobiom alapvető fontosságú macskád megfelelő egészségéhez, hiszen közvetlen hatása van az immunrendszerére.

A mikrobiom olyan ökoszisztéma, amely minden macskában egyedi, bélben élő mikroorganizmusok billióiból áll. A mikroorganizmusok egyensúlya fontos a macska emésztőrendszere egészségének, immunrendszerének és összességében a jóllétének kedvező befolyásolásához. Látható egészség most és a jövőben is.

mikrobiom és cikória illusztráció PURINA ONE
Kiegyensúlyozott bélmikrobiom a cikóriának köszönhetően
A Purina ONE BIFENSIS minőségi összetevőket, köztük prebiotikumokat tartalmaz: cikóriát, amely táplálja a bél jótékony baktériumait macskád jó egészségének fenntartása érdekében. Az egészséges emésztéstől és immunrendszertől a fényes szőrzetig láthatók az eredmények macskád egészségében, ma is és holnap is.
lactobacillus és immun sejtek illusztráció
A lactobacillusnak köszönhetően támogatja a természetes védekezőképességet
A PURINA ONE BIFENSIS táplálékformula jótékony hatású baktériumot tartalmaz: ez a lactobacillus, amely tudományosan bizonyítottan kívül-belül erősíti macskád immunrendszerét, és segít védeni az egészséges bélmikrobiomot.

Ismerd meg Purina ONE termékeinket:

Purina ONE Bifensis formula

Száraz eledeleink kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy életszakaszra és életstílusra specializáltan megfeleljenek macskád táplálkozási igényeinek. A Purina ONE Bifensis egy egyedülálló formula, amely prebiotikus cikóriát, valamint jótékony lactobacillus-t tartalmaz, melyek hozzájárulnak macskád kiegyensúlyozott, egészséges mikrobiomjához. Az egészséges külső belülről fakad.

Purina ONE DualNature - természet inspirálta szakértő táplálás

Két fő receptúrával: Purina ONE DualNature tőzegáfonyával, ami a húgyutak egészségének megőrzésére szolgál és Purina ONE DualNature spirulinával, amely a spirulina antioxidáns hatásának köszönhetően támogatja macskád immunrendszerét és számos egyéb jótékony tulajdonsággal rendelkezik. Biztos lehetsz benne, hogy a Purina ONE DualNature termékek egytől egyig ízletes, személyre szabott étkezést kínálnak macskádnak, melyet az elsőtől az utolsó falatig élvezettel fogyaszt majd.

Nedves eledelek

Összetételüknek köszönhetően ízletes nedves eledeleink támogatják macskád bélmikrobiomját, így segítve megőrizni annak egészségét. Apróra vágott finom falatok, ízletes szószban életszakaszra és életstílusra szabottan.

Ismerd meg a macskád igényeihez igazított Purina ONE termékcsaládot!

Vezető táplálkozási szakértőink több éves kisállattartási innovációit felhasználva a Purina ONE macskaeledelek ízletes, minőségi alapanyagokból készülnek, és korszerű táplálást kínálnak, támogatva macskád egészségének megőrzését most és a jövőben is.

A PURINA ONE nedves eledelek teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúrák, puha falatok és zöldségek ízletes szószban, és nagyszerű ízzel gondoskodnak a minőségi táplálásról. A Purina állatorvosai és táplálkozástudományi szakértői úgy fejlesztették ki a receptúrákat, hogy segítsenek támogatni az egészséges mikrobiomot. A mikroorganizmusok egyensúlya ugyanis kiemelten fontos szerepet játszik macskád egészséges emésztésében és általános jóllétében.
Az eredmények, úgy mint egészséges emésztés, erős immunrendszer és fényes szőrzet, láthatóak macskád egészségében, ma is és holnap is.

A kölyökcicák intenzív növekedési és fejlődési fázisban vannak, ezért tápanyagszükségletük rendkívül magas. A Purina ONE Junior macskaeledelek kifejezetten a kölyökcicák (elválasztástól 12 hónapos korig), valamint a vemhes vagy szoptató macskák tápanyagszükséglete szerint lettek összeállítva.

Fontos, hogy idős korában is gondoskodj macskád egészségéről, különös figyelmet fordítva természetes védekezőképességére, megfelelő veseműködésére és mozgékonyságának megőrzésére. A Purina ONE Senior macskaeledel csirkével és teljes kiőrlésű gabonával készült és Bifensis formulát, valamint célzottan olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítik az idős macskák szervezetének létfontosságú funkcióit.

Purina ONE 3 Hetes Sikerprogram

Már 3 hét alatt szemmel látható különbséget tapasztalhatsz:

- Remek étvágy az 1. naptól kezdve.
- Magasabb energiaszint és vitalitás már az 1. héttől.
- Egészségesebb emésztés és kiegyensúlyozott bélmikrobiom a 2. héttől.
- Fényes szőrzet és ragyogó szemek a 3. héttől.

Vágj bele a 3 hetes sikerprogramba még ma és tapasztald meg a szemmel látható különbséget!
 

Vegyes etetés megbízható eledellel.

A Purina ONE száraz és nedves macskaeledelekkel biztos lehetsz abban, hogy kedvenced megkapja az összes számára szükséges tápanyagot és azt az ízt ami elragadtatja őt.