Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Purina One
Purina ONE
Purina ONE eledelek a korszerű táplálásért – a macskád igényeihez igazítva.

Szakértelmünk

A kisállatok szakszerű gondozásában szerzett több éves tapasztalatunkat és kisállat-táplálási szakértelmünket ötvözve kifejezetten a macskád igényei szerint összeállított termékek széles választékát kínáljuk. Száraz eledeleinktől a nedves eledekig, a DualNature-től a Bifensis termékeinkig ízletes macskaeledeleink egytől egyig minőségi összetevőkkel készülnek. Minden tápszem teljes értékű táplálást kínál kedvenced számára a látható egészség érdekében, most és a jövőben is.

Termékeink

Termékeink

Egészséges bélmikrobiom a PURINA ONE Bifensis eledelekkel

PURINA ONE Bifensis eledeleinket úgy fejlesztettük ki, hogy azok életszakaszra és életstílusra szabottan megfeleljenek macskád igényeinek. Egyedi formulájának köszönhetően a PURINA ONE Bifensis eledelek cikóriát és a lactobacillust tartalmaznak. A cikória egyensúlyba hozza a jó és rossz baktériumok számát a bélben, a lactobacillus pedig egy olyan jótékony hatású baktérium, amely tudományosan bizonyítottan erősíti az immunrendszert. A belső egyensúly kívülről is szemmel látható.

mikrobiom és cikória illusztráció PURINA ONE
Kiegyensúlyozott bélmikrobiom a cikóriának köszönhetően
A Purina ONE BIFENSIS minőségi összetevőket, köztük prebiotikumokat tartalmaz: cikóriát, amely táplálja a bél jótékony baktériumait macskád jó egészségének fenntartása érdekében. Az egészséges emésztéstől és immunrendszertől a fényes szőrzetig láthatók az eredmények macskád egészségében, ma is és holnap is.
lactobacillus és immun sejtek illusztráció
A lactobacillusnak köszönhetően támogatja a természetes védekezőképességet
A PURINA ONE BIFENSIS táplálékformula jótékony hatású baktériumot tartalmaz: ez a lactobacillus, amely tudományosan bizonyítottan kívül-belül erősíti macskád immunrendszerét, és segít védeni az egészséges bélmikrobiomot.
Vállalásaink egy szebb jövőért

Vállalásaink egy szebb jövőért

Csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátásunkat
Csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátásunkat, ezáltal pozitív hatást gyakorlunk környezetünkre
PURINA ONE DualNature termékeinkkel elindultunk a fenntartható jövő felé vezető úton. Eledeleinkben csökkentett karbonlábnyomú összetevőket használunk, gyáraink működéséhez megújuló energiát vásároltunk, szállítási folyamatainkhoz multimodális eszközöket és módokat vezettünk be, valamint fejlesztettük csomagolásaink újrahasznosíthatóságát.
A műanyaghulladék csökkentése érdekében anyagmérlegen alapuló mérési módszert alkalmazunk
A műanyaghulladék csökkentése érdekében anyagmérlegen alapuló mérési módszert alkalmazunk
Felelősségünknek tekintjük hogy csomagolásaink gyártása során a lehető legkevesebb szűz műanyagot használjuk fel. Az anyagmérlegen alapuló mérési módszer lehetővé teszi számunkra, hogy nyomon követhessük a felhasznált újrahasznosított műanyag mennyiségét, majd azt újonnan előállított műanyaggal keverve új csomagolást hozzunk létre. Ezáltal csökkenteni tudjuk a műanyag hulladékot ezzel hozzájárulva a körforgásos gazdasághoz.

Vegyes etetés: minőségi száraz és nedves eledelek

Gondosan összeállított, teljes értékű és kiegyensúlyozott szárazeledeleink kifejezetten cicád kifinomult ízlése szerint készülnek, ám nedves eledeleinkkel együtt még inkább a kedvében járhatsz. Tápláló összetételüknek köszönhetően nedves eledeleink nagyszerű ízük mellett támogatják cicád bélmikrobiomját és segítenek megőrizni cicád egészségét. Találd meg a kedvenced igényeihez illő száraz és nedves PURINA ONE eledelt és nyújts számára élvezetes étkezést. Hiszen ő mindig megérdemli a kényeztetést.

Nedves eledelek

Összetételüknek köszönhetően ízletes nedves eledeleink támogatják macskád bélmikrobiomját, így segítve megőrizni annak egészségét. Apróra vágott finom falatok, ízletes szószban életszakaszra és életstílusra szabottan.

Ismerd meg macskád igényeire szabott termékeinket

A szakma élén álló kisállat-táplálkozási szakértőink innovációit több éves tapasztalatunkkal ötvözve a PURINA ONE macskaeledelek egytől egyig ízletes, minőségi alapanyagokból készülnek és olyan továbbfejlesztett táplálást kínálnak, amely hozzájárul macskád egészségének hosszú távú megőrzéséhez.

Vezető táplálkozási szakértőink több éves kisállattartási innovációit felhasználva a Purina ONE macskaeledelek ízletes, minőségi alapanyagokból készülnek, és korszerű táplálást kínálnak, támogatva macskád egészségének megőrzését most és a jövőben is.

A PURINA ONE nedves eledelek teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúrák, puha falatok és zöldségek ízletes szószban, és nagyszerű ízzel gondoskodnak a minőségi táplálásról. A Purina állatorvosai és táplálkozástudományi szakértői úgy fejlesztették ki a receptúrákat, hogy segítsenek támogatni az egészséges mikrobiomot. A mikroorganizmusok egyensúlya ugyanis kiemelten fontos szerepet játszik macskád egészséges emésztésében és általános jóllétében.
Az eredmények, úgy mint egészséges emésztés, erős immunrendszer és fényes szőrzet, láthatóak macskád egészségében, ma is és holnap is.

A kölyökcicák intenzív növekedési és fejlődési fázisban vannak, ezért tápanyagszükségletük rendkívül magas. A Purina ONE Junior macskaeledelek kifejezetten a kölyökcicák (elválasztástól 12 hónapos korig), valamint a vemhes vagy szoptató macskák tápanyagszükséglete szerint lettek összeállítva.

Fontos, hogy idős korában is gondoskodj macskád egészségéről, különös figyelmet fordítva természetes védekezőképességére, megfelelő veseműködésére és mozgékonyságának megőrzésére. A Purina ONE Senior macskaeledel csirkével és teljes kiőrlésű gabonával készült és Bifensis formulát, valamint célzottan olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítik az idős macskák szervezetének létfontosságú funkcióit.

3 Hetes Sikerprogram

3 Hetes Sikerprogram

Vágj bele még ma és akár egy héten belül szemmel látható különbséget tapasztalhatsz.

Már 3 hét alatt szemmel látható különbséget tapasztalhatsz:

- Remek étvágy az 1. naptól kezdve.
- Magasabb energiaszint és vitalitás már az 1. héttől.
- Egészségesebb emésztés és kiegyensúlyozott bélmikrobiom a 2. héttől.
- Fényes szőrzet és ragyogó szemek a 3. héttől.

Vágj bele a 3 hetes sikerprogramba még ma és tapasztald meg a szemmel látható különbséget!