Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
szürke maine coon nőstény mobil
Purina ONE

3 Hetes Sikerprogram: Látható eredmény hétről hétre

Gondoskodj macskád egészségéről Purina ONE eledellel. Szakértői, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást nyújt, amely segít maximálisan gondoskodni kedvencedről.
1. nap: Remek étvágy
Macska eszik ikon

Finom ízének és minőségi összetevőinek köszönhetően a Purina ONE megadja macskádnak a számára szükséges tápanyagokat és kedvelt ízeit.

1. hét: Magasabb energiaszint és vitalitás
Magasabb energiaszint és vitalitás

A Purina ONE minőségi, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálása észrevehetően segít macskád energiaszintjének és vitalitásának növelésében.

2. hét: Egészségesebb emésztés
Macska ikon hasi rész kiemelve

A Purina ONE cikóriát tartalmaz. A cikória olyan természetes összetevő, amely igazoltan segít javítani az emésztést. A megfelelő rostforrásoknak és a Purina ONE könnyű emészthetőségének köszönhetően macskád székletminősége javulni fog (az eredmény kisméretű, kemény széklet).

3. hét: Egészséges bőr, fényes szőrzet, ragyogó szemek
Macska ikon szőr kiemelve

A Purina ONE egyedi tápanyagai – többek között az omega-3 és omega-6 zsírsavak, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok – segítenek megőrizni macskád bőrének egészségét és szőrzete fényét. A magas antioxidánsszint segít támogatni a ragyogó, egészséges szemeket.

3. hét után: Erős természetes védekezőképesség
Macska ikon test körül kiemelve

A Purina ONE Bifensis receptúrák kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy serkentsék a természetes antitesttermelést, ami segít támogatni az egészséges immunrendszert és sejtműködést, hogy macskád ma és holnap is egészséges maradhasson.

Purina ONE 3 hetes sikerprogram