Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Beagle tulajdonosa ölében ül miközben dolgozik

Kutyabarát iroda

Képzelj el egy jövőt, ahol az emberek számára általános, hogy magukkal viszik kedvencüket munkahelyükre, és ez nem csak kevés szerencsés kiváltsága. Ez egy olyan jövő, ahol az emberek és a kisállatok együtt boldogabb és teljesebb életet élnek.

A kutyabarát iroda előnyei

A Purina egyes irodái 2003 óta kutyabarátok, a Purina magyarországi központja 2015 óta. Kezdeményezésünk jótékony hatásairól más cégek munkavállalói is beszámoltak. Ezen cégekkel folytatott kutatásainkból, valamint a több mint 20 évnyi tapasztalatunknak köszönhetően teljeskörű rálátásunk van az állatbarát iroda kezdeményezés előnyeire.

Tovább az infografikához

Kutatásunk

2017-ben Európa-szerte több ezer állatbarát bevonásával végeztünk fogyasztói kutatást*, hogy megismerjük az emberek véleményét a kutyabarát irodáról.

Ezek alapján az állatbarát irodákban dolgozók:

  • 40%-a úgy gondolja, hogy a kisállatok jelenléte a munkahelyen javítja a munka és a magánélet közötti egyensúlyt;
  • 24%-a szerint a kisállatok jelenléte a munkahelyen jótékony hatást gyakorol a munkahelyi kapcsolatokra; és
  • 45%-a vallja, hogy a kisállatok jelenléte a munkahelyen nyugodtabb légkört teremt.

Nem meglepő módon a még nem állatbarátnak minősített munkahelyeken dolgozók 50%-a részesítené előnyben, ha munkahelye állatbarát lenne.

*A Purina kutybarát iroda referencia-felmérő, mindenki számára elérhető, feltáró kutatását az Engage Research valósította meg, 2016 májusában. A kérdőív alapú európai felmérés 2017 májusában több ezer állatbarát magánszemély részvételével készült.

A Purina Magyarország 2022 szeptemberi reprezentatív kutatása is megerősítette: egy négylábú jelenléte az irodában még a kutyátlanok jelentős része szerint is csökkenti a munkahelyi stresszt, növeli a motivációt és javítja a munkatársak közötti kapcsolatot és kommunikációt.

Tudj meg többet a magyarok véleményéről

A kutyabarát iroda története

Így született a kezdeményezés

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Purina gazdik munkahelye kutyabarát, ahogy arra is, hogy egyre nagyobb az az állatbarát közösség akik nap mint nap örömmel fogadnak minket kedvenceinkkel az irodákban.

Kutyák a munkahelyen

 

A Purinánál mindenki őszintén hisz abban, hogy az emberek és a kisállatok együtt jobban teljesítenek, legyen szó munkáról vagy épp játékról. Hogyan is tükrözhetné jobban látásmódunkat, hogy ezt a gyakorlatban is megvalósítottuk és kedvenceink a mindennapi irodai élet részévé váltak. A kisállatbarát iroda ("Pets at Work") kezdeményezés 2003-ben indult útjára Purinánál, ehhez tartozó irányelveink pedig 2010 óta vannak érvényben, melynek köszönhetően minden alkalmazottunknak lehetősége nyílt behozni a kedvencét az irodába. Világszerte mostanra közel 330 kutyás kollégánk vesz részt a Pets at Work (PAW) kutyabarát iroda programban.

Kutyák a munkahelyen

 

Elindulása óta számos előnyét tapasztalhattuk meg kezdeményezésünknek irodáinkban, a boldogabb, kiegyensúlyozottabb alkalmazottaktól a kevesebb stresszig. Ezeket az előnyöket más cégek dolgozói is tapasztalják, akik egyetértenek abban, hogy a kisállatok jelenlétének köszönhetően munkakörnyezetük élvezetesebb, a munkahelyi légkör pedig derűsebb.

Annak érdekében, hogy az újoncok is csatlakozhassanak csapatunkhoz, a Purina állatszerető szakértői csapata kidolgozott egy programot, mely megkönnyíti a kutyák és a gazdik kutyabarát irodába történő integrációját. 

Beagle íróasztalnál Bonio-t kap
Kutyabarát iroda
Szeretnéd a kutyabarát iroda kezdeményezést saját munkahelyeden is elindítani?
Ahogyan mi is szakszerű keretek között engedjük be a kisállatokat irodáinkba, tapasztalatainkkal és szakértelmünkkel szeretnénk más cégeknek is segíteni ebben. Amennyiben szeretnéd munkahelyedet kisállatbaráttá tenni, keress minket bizalommal!