Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
fiatal lány fut kutyákkal

Vállalásaink

Tevékenységünk középpontjában a kisállatok táplálása áll. De nem csak ezért dolgozunk. Elkötelezetten teszünk a kisállatok, az állatbarátok és a közös bolygónk érdekében. Ezért törekszünk a Purina 6 vállalásának a megvalósítására, melyek a kisállatokkal, közösségekkel és a környezettel kapcsolatos kezdeményezésekre összpontosítanak.

Milyen területeken teszünk a változásért?

Vállalásaink kisállattulajdonosok, állatorvosok, szakmai véleményformálók, fenntarthatósági szakértők és a kisállatok jóllétéért felelős személyek hozzájárulásával alakultak ki. Ezen irányelvek mentén hozzuk meg döntéseinket és cselekszünk cégként és magánszemélyként egyaránt, a jelenben és a jövőben is. Kérünk, tekintsd meg a kisállatokkal, közösségekkel és a környezettel kapcsolatos kötelezettségvállalásainkat!

növény és tálka ikon
Innovációkat fejlesztünk és megújuló forrásból származó alapanyagokat használunk
Hisszük, hogy innovatív táplálással javítani tudjuk a kisállatok egészségét és jóllétét. Emellett elkötelezettek vagyunk a fenntartható gazdálkodás mellett, kulcsfontosságú összetevőinket regeneratív módszereken keresztül szerezzük be.
tappancs és ház ikon
Partnerszervezeteink mozgósításával népszerűsítjük az örökbefogadást
A Purinánál hisszük, hogy minden kisállatnak jár egy szerető otthon, ezért számos olyan társszervezettel alakítottunk ki együttműködést, melyek Európa-szerte támogatják a kisállatok örökbefogadását.
ismeretterjesztés kisállatokról ikon
Felelős állattartást népszerűsítő programok
Ezzel a vállalásunkkal pontos és szakszerű információkat, tanácsokat adunk, ezzel segítve a kisállat-tulajdonosok és a gyermekek oktatását.
tappancs szívben ikon
Az állat-ember kötelék erejével gondoskodunk az emberek egészségéről
Meggyőződésünk, hogy az ember-állat kötelék erejét felhasználva pozitív hatást gyakorolhatunk az emberek egészségére és jóllétére valamint közösségünket is gazdagíthatjuk vele.
hulladékmentes jövő felé vezető úton ikon
A hulladékmentes jövőért dolgozunk
Folyamatosan dolgozunk csomagolásaink újrahasznosíthatóságán, többek között azzal is, hogy új, körforgásos felhasználású összetevőket tartalmazó megoldásokat építünk be termékportfóliónkba.
Föld és növények ikon
Elősegítjük a talaj- és óceáni ökoszisztéma megújulását
Munkánkkal hozzájárulunk a talaj és az óceánok regenerációjához.

2016 óta elkötelezetten teszünk a változásért

A kisállattulajdonosok, állatorvosok, szakmai véleményformálók, fenntarthatósági szakértők és a kisállatok jóllétéért felelős személyek véleményével és szakértelmével meghatároztuk azokat a területeket, ahol hozzájárulásunkkal változást érhetünk el. Ez segített meghatározni eredeti 10 Purina a társadalomban (PinS) vállalásunkat.

A fenti új 6 Purina vállalásunkkal bővítettük a hatáskörünket és új célt tűztünk ki.

Alább megtudhatod, hogy jelenleg hogy állunk eredeti 10 vállalásunkkal.

Előző 10 Purina vállalásunk
Korábbi vállalásaink
Eredeti vállalásainkat 2016-ban indítottuk el, ezek "10 Purina a tásadalomban vállalás"-ként ismertek. Teljesítményünkről a lenti linkre kattintva tudhatsz meg többet.
három kutya boldogan a PURINA csapatában
2020-as Purina a társadalomban jelentés
2021-ben közzétettük legújabb Purina a társadalomban, külsőleg hitelesített jelentésünket, amely részletesen elemzi a korábbi 10 Purina a társadalomban vállalásunkhoz kapcsolódó munkát és esettanulmányokat.
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.