Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Örökbefogadott kutya boldog tulajdonosával

Partnerszervezeteink mozgósításával népszerűsítjük az örökbefogadást

A Purinánál hisszük, hogy minden kisállatnak jár egy szerető otthon, ezért több olyan társszervezettel alakítottunk ki együttműködést, melyek Európa-szerte támogatják a kisállatok örökbefogadását.

Célunk

2025-ig partnereink együttműködésével az eddig legjobban bevált módszereinket bevetve segítjük növelni az örökbeadások számát.

Vállalásunk

Miért fontos?

Kezdetektől fogva támogatjuk a kisállatok örökbefogadását, ezt az eredeti 2016-os vállalásainkba is belefoglaltuk, ugyanis elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy szerető otthont találjunk a kisállatok számára. A Covid-19 pandémia és a megélhetési költségek válsága miatt egyes országokban nőtt a kisállatokról való lemondások száma, mellyel a menhelyeknek kell megbírkózniuk. Ezért vállalásunk most még fontosabb, mint valaha. Továbbra is folytatjuk együttműködésünket helyi és új örökbeadó partnereinkkel, hogy elősegítsük a kisállatok örökbefogadását és népszerűsítsük a bevált gyakorlatok megosztását.  

Nézőpontunk: Purina, partnerszervezetek és együttműködés

A Purinánál szenvedélyesen szeretjük a kisállatokat és hiszünk azokban az előnyökben, amelyeket az állattartás az egyén és a társadalom egésze számára jelent. Míg a legtöbb gazdi el sem tudná képzelni az életét kedvence nélkül, és a kisállatok többsége világszerte szerető és gondoskodó otthonban él, évente több ezer kutyát, macskát és más kisállatot hagynak el, így az otthontalan állatok száma sajnos egyre inkább nő.

Tulajdonos boldogan magához öleli kutyáját

Elismerjük, hogy egyedülálló helyzetben vagyunk, amellyel segíthetjük a kisállatok örökbefogadását.
Európa-szerte támogatjuk a kisállatok örökbefogadását, eledelt biztosítunk a menhelyeknek és számos örökbefogadást népszerűsítő eseményt és edukációs kampányt támogatunk. Ezen együttműködések során felhívjuk a figyelmet az örökbefogadás előnyeire és beszélünk az ezzel járó felelősségről. Az állateledel adományozás fontos pillére a menhelyek támogatásának, ami a pandémia idején még fontosabbá vált, hiszen a menhelyek pénzügyi helyzete is romlott. Amikor a legnagyobb szükségük volt segítségre, több millió állateledelt adományoztunk a menhelyeknek, és más segítségre szoruló szervezeteknek.

Esettanulmány

HEROSZ agility pálya menhelyi kutyáknak Purina
Jobb egészség, több szerető gazdi - Purina x HEROSZ Állatotthon
Közös események szervezésével, önkéntes munkával, informatikai eszközökkel és évente 30 tonna táppal is támogatja a Purina Magyarország a HEROSZ Állatotthont. Az együttműködés tízéves évfordulója alkalmából 2021-ben új fejlesztőpályát épített a PURINA Magyarország a menhelyi kiskedvenceknek annak érdekében, hogy jobb fizikai kondíció, szellemi frissesség, és kooperációra való hajlandóság által hamarabb találjanak szerető gazdira.
Purina kutya örökbefogadás HEROSZ
Starter kit - örökbefogadói csomag
Minden gazdit, aki a Herosz Állatotthonban találja meg négylábú barátját, egy kezdőcsomaggal segítjük. Ebben etetőtálat biztosítunk a tápláló Purina eledelek mellé. Tájékoztató füzetünkben megtalál minden kutya- és macskatartással kapcsolatos információt a leendő gazdi, illetve átadunk egy dossziét is az örökbefogadással kapcsolatos iratoknak. Évente kb. 300 kutya és 100 macska talál gazdára a HEROSZ budapesti állatotthonában.

 

Tudjuk, hogy az állatok és emberek közti köteléknek számos előnye van, ezért kézzelfogható megoldásokat keresünk annak érdekében, hogy teljesebb életet teremtsünk a kiskedvencek és az őket szerető gazdik számára.

A Purina szakértői

Meglévő programok

A Purinánál a különböző partnerszervezeteinkkel való együttműködéseink fontos részét képezik a kisállatok segítése iránti vállalásunknak. Már számos látható jele van annak a munkának, amelyet a régió karitatív szervezeteivel és menhelyeivel kialakított partnerségeink révén érünk el.

Néhány ezek közül: 

Cats Protection iaz Egyesült Királyságban;
ENPA Olaszországban;
VIVA! Lengyelországban;
Guau Las Nieves és Amigos Del Perro Spanyolországban;
Dublin SPCA Írországban.

A Nestlé Közös Értékteremtés (CSV)-re építve

Ahogyan a Purina is elkötelezetten dolgozik a kiskedvencek és az őket szerető emberek életének jobbá tételén, úgy anyavállalatunk, a Nestlé is elkötelezett az életminőség jobbítása mellett, így segítve az egyének, a családok, a tágabb közösségek és bolygónk egészségesebb jövőjét.

Tudj meg többet a Nestlé magyarországi társadalmi tevékenységeiről

fiatal lány fut kutyákkal
Tegyünk érte
Vállalásaink
Elkötelezetten teszünk a kisállatok, az állatbarátok és a közös bolygónk érdekében, éppen ezért törekszünk 6 Purina vállalásunk megvalósítására.