Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
PPVD cat and dog
PRO PLAN Vet Diets
Célzottan a táplálkozással támogatható egészségügyi problémákra összeállított állatorvosi étrendek.

Ismerd meg a PRO PLAN Veterinary Diets által nyújtott hatékony táplálást

Az állatorvosi étrendek és a kapcsolódó termékek kínálata lehetővé teszik az állatorvosok számára, hogy célzott, tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is bevált formulákkal erősítsék a betegségek protokoll szerinti kezelésének hatékonyságát.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a Purina PRO PLAN Veterinary Diets összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő kutyák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

Szürkecirmos cica fekete háttérrel
Macskák számára
Diétás macskaeledeleink
Ismerd meg a PRO PLAN Veterinary Diets hatékony állatorvosi macskaeledeleket, melyek több különböző területen segítenek szakszerűen menedzselni kedvenced egészségügyi állapotát.
Weimari vizsla piros nyakörvvel fekete háttérrel
Kutyák számára
Diétás kutyaeledeleink
A PRO PLAN Veterinary Diets diétás kutyaeledelek célzott, tudományosan megalapozott összetételüknek köszönhetően több területen is lehetővé teszik az állatorvosok számára, hogy erősítsék az egyes, táplálkozással támogatható egészségügyi problémák protokoll szerinti kezelésének hatékonyságát.