Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Előző Purina a társadalomban (PinS) vállalásaink

Korábbi vállalásaink

10 Purina a társadalomban vállalásunkat 2016-ban tettük közzé először; azóta is céljaink eléréséért dolgozunk. További információt eredményeinkről és jelenlegi tevékenységeinkről itt találhatsz.

Eddigi eredményeink

Ismerd meg korábbi 10 Purina vállalásunkat, így megtudhatod, hogyan teljesítettük azokat céljainkhoz mérten.

Kutya és macska tál eledellel ikon
Kisállatok
Célunk:
2021 és 2022 között 10 új termék bevezetését tűztük ki célul a kisállatok egészségének és jóllétének javítása érdekében.

Összességében 12 termékkel, köztük az idős kutyák agyműködését támogató PURINA PRO PLAN VETERINARY DIETS NeuroCare eledellel meghaladtuk vállalásunkat.
Purina eledel összetétele nagyítóval ikon
Kisállatok
Célunk:
Könnyen hozzáférhető, pontos és átlátható információkat biztosítani termékeinkről a fogyasztóink számára.

Teljesítményünk: Ezt a vállalást 2020-ban teljesítettük. Eredményeinkről részletesebben a Purina a társadalomban (PinS) jelentésben olvashatsz.
Kettő etetőtál kék háttérrel ikon
Kisállatok
Célunk:
2020-ig eltávolítjuk a mesterséges színezékeket a főétel típusú termékeinkből, 2023-ig pedig teljesen eltávolítjuk a mesterséges színezékeket a jutalomfalatainkból is.

Teljesítményünk: A kitűzött határidő előtt 3 évvel elértük célunkat: 2020-ban minden mesterséges színezéket eltávolítottunk az összes kutya-, és macskaeledelünkből és az összes jutalomfalatunkból. Tudj meg többet a Purina a társadalomban jelentésből.
Tacskó kutya mérlegen ikon
Kisállatok
Célunk:
2023-ra Európa 10 legnagyobb piaca támogatni fogja elhízást megelőző programjainkat.

Jelenlegi állásunk: Folytatjuk az állatorvosokkal és állatviselkedés-kutatókkal folytatott munkánkat, hogy meghatározzuk a túlsúlyosság kiváltó okait és új módszereket fedezhezzünk fel, melyekkel támogatni tudjuk a gazdikat a probléma megoldásában. Kezdeményezéseinkről a Purina a társadalomban jelentésben olvashatsz részletesebben.
Kéz szívvel ikon narancssárga háttérrel
Communities
Célunk:
2023-ra a 10 legnagyobb európai országban különböző örökbefogadási programokat és szervezeteket fogunk támogatni az örökbefogadás népszerűsítése érdekében.

Teljesítményünk: Összesen 28 ország kötött örökbefogadási megállapodást körülbelül 50 különböző szervezettel. A 6 új Purina vállalásunk részeként, továbbra is támogatni fogjuk az örökbefogadási programokat.
Nagytestű kutya és irodaház ikon
Közösségek
Célunk:
2020-ig Európa-szerte 200 együttműködést hozunk létre az állatbarát munkahelyek támogatására.

Teljesítményünk: 2020-ban teljesítettük vállalásunkat, hiszen összesen 209 vállalatnál indítottuk el kutyabarát iroda kezdeményezésünket (""PetsAtWork""). Ezen válllalkozások mind egyetértenek a Purinával abban, hogy négylábú barátaink társaságában szebb az élet. Kezdeményezésünkről a Purina a társadalomban jelentésben olvashatsz részletesebben.
Macska és gyermek ikon narancssárga háttérrel
Közösségek
Célunk:
2023-ig 2 000 000 gyermek vesz részt a felelős állattartást bemutató és népszerűsítő programjainkban.

Teljesítményünk: Eddig több mint 2 000 000 gyermek vett részt a felelős állattartást bemutató és népszerűsítő programjainkban, melyeket 6 új Purina vállalásaink részeként, továbbra is folytatni fogunk.
Európa-szerte munkalehetőség biztosítását szimbolizáló ikon
Közösségek
Célunk:
2016-ig a Purina Európában 1500 munka- és szakmai gyakorlati lehetőséget biztosít a 30 év alatti fiatalok számára.

Teljesítményünk: 2016-ban büszkén elértük a kitűzött célunkat, ugyanis 2014 és 2016 között 2 429 fiatalt foglalkoztattunk. Erről a korábbi vállalásunkról, lejjebb olvashatsz részletesebben.
Purina vállalások A hulladékmentes jövőért
Környezet
Célunk:
Célunk, hogy 2025-re csomagolásaink több, mint 95%-a újrahasznosítható vagy újrafelhasználható legyen, és elkötelezettek vagyunk a 100% elérésében.

2020-ban csomagolásaink 78%-a újrahasznosíthatóságra volt tervezve. 6 új Purina vállalásunk részeként továbbra is folytatjuk törekvéseinket a hulladékmentes jövő érdekében.
Purina vállalások Alapanyagaink felelős beszerzése
Környezet
Célunk:
2022-re a termékeinkben lévő tengeri összetevők 100%-ban felelős forrásból fognak származni.

2021-ben: a termékeinkben lévő tengeri összetevők 86%-át felelős forrásból szereztük be. Vállalásunk részeként továbbra is elkötelezetten dolgozunk az innovatív kisállat-táplálásért és az összetevők felelős beszerzéséért.
PURINA 2020. GADA ZIŅOJUMS PAR «PURINA SABIEDRĪBAI» APŅEMŠANOS IZPILDI
2020-as Purina a társadalomban jelentés
Tudj meg többet a vállalásainkért végzett munkánkról a 2020-as Purina a társadalomban jelentésből (PinS).
Fiatal nő fut két kutyájával tengerparton
6 új Purina vállalásunk
Vissza a Purina vállalások főoldalra, a 6 legújabb Purina vállalás felfedezéséhez.
Purina csapata

Kapcsolat​

Legyen szó egyszerű vagy összetett, komoly vagy netán kicsit szokatlan kérdésről, a Purina csapatához bátran fordulhatsz. A Nestlé Fogyasztói Szolgálata minden nap 8 és 17 óra között hívható. Ezután üzenetrögzítő áll rendelkezésre.