Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Tanító gyerekekkel egy kutya társaságában

Felelős állattartást népszerűsítő programok

Meggyőződésünk, hogy a felelős állattartásról szóló minőségi oktatás biztosítása hozzájárul a kisállatok és az emberek boldog együttéléséhez.

Célunk

2030-ig 3 000 000-an vesznek részt a felelős állattartást bemutató és népszerűsítő programjainkban.

Vállalásunk

Miért fontos?

Gazdivá válni hálás feladat, ami többek között sok örömmel, egészségügyi és jólléti előnyökkel is jár. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy a kisállattartás hatalmas felelősség és nem mindig könnyű tudni, hogy mi a legjobb kedvencünk számára. Pontos, szakszerű információkkal és tanácsokkal szeretnénk ellátni a kisállat-tulajdonosokat és mivel a mostani gyermekek közül kerülnek ki a jövő állattartói, fontosnak tartjuk, hogy ők is megtanulják a kisállatokkal való helyes kommunikációt és felismerjék különleges szükségleteiket.

Ezért digitális eszközöket és olyan kezdeményezéseket fogunk finanszírozni, mint a Zigzag Puppy Coach alkalmazás, amely kor és fajta szerinti, személyre szabott tréningtervet biztosítva segít az új kölyökkutya-tulajdonosoknak felkészíteni kedvencüket az alapvető élethelyzetekre és készségekre. Továbbá folytatjuk együttműködésünket szakértő partnereinkkel, hogy olyan programokat hozzunk létre a gyermekek számára, amelyek segítségével jobban megérthetik a kisállatok viselkedését és könnyebben elsajátíthatják helyes gondozásukat. Mindezen felül ingyenes hírlevelet küldünk az arra feliratkozott gazdik számára, melyekben hasznos tanácsokkal és információkkal látjuk el őket, kisállatuk gondozásával kapcsolatban.

Nézőpontunk: A felelős állattartás előnyei

A Purinánál hiszünk abban, hogy amikor az emberek és a kiskedvencek egymásra találnak, teljesebb lesz az életük. Emellett tisztában vagyunk azzal, hogy a felelős állattartás nem csupán a kisállatok és gazdik számára, hanem az egész társadalom javára válik. Szeretnénk a lehető legtöbb embernek megadni a lehetőséget, hogy további ismeretekre tegyenek szert, ezáltal jobban megértve kedvenceiket.

Nő tanítja a kutyáját

 

Az állatokkal töltött idő örömöt és szeretetet hoz az életünkbe. Fontos, hogy eleget tegyünk a kisállatok igényeiknek, hogy hozzánk hasonlóan ők is boldogok lehessenek, valamint biztonságban és szeretve érezhessék magukat.

A Purina szakértői

Meglévő programok

Hosszú évek óta sikeres, felelős kisállattartási programokat működtetünk Európa-szerte. Portugáliában például partnerségünk van a KidZania-val, egy, az ottani Oktatási Minisztérium által elismert gyermekvárossal, ahol megnyitottuk az első Purina Kisállatiskola Állatorvosi Klinikát, amely állatorvosi látogatást szimulálva segít a gyermekeknek megtanulni a kutyákkal és a macskákkal való helyes bánásmódot és a róluk való gondoskodást. Továbbá minden KidZania-ba látogató iskola részesül a kisállatiskolai tananyagunkból. A klinika a megnyitást követő első 3 hónapban több mint 8 500 gyermeket fogadott.

A Nestlé Közös Értékteremtés (CSV)-re építve

Ahogyan a Purina is elkötelezetten dolgozik a kiskedvencek és az őket szerető emberek életének jobbá tételén, úgy anyavállalatunk, a Nestlé is elkötelezett az életminőség jobbítása mellett, így segítve az egyének, a családok, a tágabb közösségek és bolygónk egészségesebb jövőjét.

Tudj meg többet a Nestlé magyarországi társadalmi tevékenységeiről

fiatal lány fut kutyákkal
Tegyünk érte
Vállalásaink
Elkötelezetten teszünk a kisállatok, az állatbarátok és a közös bolygónk érdekében, éppen ezért törekszünk 6 Purina vállalásunk megvalósítására.