Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.

Fogápoló jutalomfalatok macskáknak

Őrizd meg cicád fogainak egészségét macska fogápoló jutalomfalataink segítségével! Fogápoló termékeink hozzájárulnak a mindennapi szájápoláshoz és a lepedékképződés csökkenéséhez. Böngéssz macska fogápoló jutalomfalataink közül!
Fogápoló jutalomfalat macska terméklistázó oldal
Szűrők
Szűrők:
Termék 1 - 2 a 2-ból

A cicád fogainak épsége hihetetlenül fontos az általános egészsége szempontjából, ezért kritikus, hogy kiváló állapotban tartsd őket. Mi itt a Purinánál kifejlesztettük a macskák fogazatát ápoló jutalomfalatokat, hogy segítsenek megakadályozni a lepedékképződést, és nap mint nap hozzájáruljanak a cicád fogápolásához, hogy egészséges és boldog maradjon. Ezek a termékek a szeretett Purina márkák közül a Dentalife-hoz tartoznak, melyek jutalomfalatjai nemcsak a macskád fogait segítenek tisztán tartani, hanem ráadásul még kétféle finom ízben is elérhetők, amiket biztosan szeretni fog: lazac és csirke. Nézd át a cica fogápoló jutalomfalatok teljes választékát még ma, és kezdd el a macskád napi fogápolási rutinját.

A PURINA támogatja azokat a fontos ügyeket, melyekkel még többet tehetünk a kiskedvencek, az állatbarátok és a bolygónk érdekében is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csomagolásainkat 100% újrahasznosíthatóságra tervezzük, és törekszünk arra, hogy 2025-ig elérjük a 95%-ot. Csomagolásaink 78%-a már most újrahasznosíthatóságra tervezett. "Hova dobjam?" útmutatónkból megismerheted különböző csomagolásainkat és, hogy gazdiként melyiket tudod Magyarországon szelektíven gyűjteni. Tudj meg többet!