Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Dentalife Cat macska fogápoló jutalomfalat
Dentalife

Ismerd meg a Dentalife fogápoló jutalomfalatokat

Gondoskodj macskád megfelelő szájhigiéniájáról a természetes összetételű, bizonyítottan tisztító hatású Dentalife fogápoló jutalomfalatokkal! A Dentalife bizonyítottan csökkenti cicád fogait a lepedéktől, így csökkenti a fogkőképződés kialakulását.

Ropogós, természetes tisztító hatású jutalomfalatok

A Purina Dentalife fogápoló jutalomfalatok lazac és csirke ízben elérhetőek, kalciummal, taurinnal és hozzáadott színezékek nélkül készültek. Tudományosan bizonyítottan csökkentik a lepedékképződést és a fogkőképződést, így járulnak hozzá cicád fogainak egészségéhez.

Miért válaszd a Dentalife-ot?
Támogatja:
Dentalife

Miért válaszd a Dentalife-ot?

Megoldást keresel kedvenced szájhigiéniájának megőrzésére? Megtaláltad. A Dentalife ropogós, porózus textúrájának köszönhetően tudományosan bizonyítottan csökkenti a fogkőképződést, és még a nehezen elérhető hátsó fogakat is tisztítja. Próbáld ki te is!

Fogápoló jutalomfalat

Hogyan gondoskodj cicád fogainak egészségéről?
Hogyan gondoskodj cicád fogainak egészségéről?
Mivel a macskák a tisztálkodás szakértői, könnyen megfeledkezhetünk fogaik tisztán tartásáról. A cicák fogain ugyanúgy felhalmozódhat a lepedék, ahogy nálunk embereknél. Melyek azok a jelek amik cicádnál fogproblémákra utalhatnak és hogyan segíthetsz abban, hogy kedvenced fogai csúcsformában legyenek?