Elkötelezetten a kistestű kutyák egészségéért és jó közérzetéért

Kutyák

Elkötelezetten a kistestű kutyák egészségéért és jó közérzetéért

Kutyák

Elkötelezetten a kistestű kutyák egészségéért és jó közérzetéért

Kutyák

Elkötelezetten a kistestű kutyák egészségéért és jó közérzetéért

A Purinánál szenvedélyünknek tekintjük a kisállatokgondozását. Hiszünk abban, hogy a kutyák életreszóló társaink, ezért elkötelezett munkával segítjüka kutyatulajdonosokat abban, hogy hosszú, egészségeséletet oszthassanak meg kedvencükkel.Állatorvosokból és táplálkozástudományi szakemberekbőlálló csapatunk ezért hozta létre a PRO PLAN SMALL & MINI termékcsaládot, amelyet kifejezettena kistestű kutyák speciális táplálkozási igényeihezalakítottak. A 10 kg-nál kisebb súlyú kutyák számárakifejlesztett, megújult termékcsaládunkban.

A Purinánál szenvedélyünknek tekintjük a kisállatokgondozását. Hiszünk abban, hogy a kutyák életreszóló társaink, ezért elkötelezett munkával segítjüka kutyatulajdonosokat abban, hogy hosszú, egészségeséletet oszthassanak meg kedvencükkel.Állatorvosokból és táplálkozástudományi szakemberekbőlálló csapatunk ezért hozta létre a PRO PLAN SMALL & MINI termékcsaládot, amelyet kifejezettena kistestű kutyák speciális táplálkozási igényeihezalakítottak. A 10 kg-nál kisebb súlyú kutyák számárakifejlesztett, megújult termékcsaládunkban a legújabbtudományos kutatási eredmények támogatjákapró kedvence egészségét, miközben ízük garantáljaaz étkezés örömét, nap mint nap.

 

A PRO PLAN SMALL & MINI termékcsalád testre szabott táplálékot kínál apró kedvencének, kölyökkorától kezdve egy teljes életen át, miközben az érzékeny bőrű és emésztésű kutyák speciális igényeit is kielégíti.

PRO PLAN SMALL & MINI termékcsalád ábra

A PRO PLAN SMALL & MINI termékcsalád valamennyi tagja gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból készül, hogy támogassa a kistestű kutyák egészségét és jó közérzetét:

■ Első számú összetevőként ízletes csirke-, bárány-, pulyka- illetve lazachúsból készülnek, a kiváló fehérjeminőség és emészthetőség érdekében.

■ Kiváló ízhatás, élvezetes étkezés.

■ Különleges, kis méretű darabkák, amelyek könnyen rághatóak és kíméletesek a kistestű kutyák kisméretű szájához.