Az állatorvos kiválasztása

Kutyák

Az állatorvos kiválasztása

Kutyák

Az állatorvos kiválasztása

Kutyák

Az állatorvos kiválasztása

Fontos, hogy még kiskutyája megérkezése előtt válasszon állatorvost, (de legkésőbb a kiskutya elhozatalakor), hogy a megfelelő szűrővizsgálatokat azonnal elvégezhessék rajta, és megkaphassa a szükséges oltásokat.

Teljes értékű állateledel érzékeny bőrű, kistestűfelnőtt kutyáknak

 

Kölyökkutyák

A PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Derma eledeltkifejezetten az érzékeny bőrű, kistestű kutyákszámára fejlesztettük ki. A bőrérzékenységhez számostényező hozzájárulhat (mint például az ételérzékenység,a bélgyulladás és a stressz). Egyes kutyákhajlamosabbak a viszketegségre és vakarózásra, illetveegyes egyedek bőre könnyebben korpásodik, mintkevésbé érzékeny bőrű társaiké.

Az érzékeny bőrű kutyák az érzékenység csökkenéséttapasztalhatják, ha olyan eledelt fogyasztanak,amelynek összetevői támogatjáka bőr és a szőrzetegészségét.

infograika

A PRO PLAN Small & MiniAdult Sensitive Dermakorlátozott számú fehérjeforrástés különlegestápanyagokat – példáulOmega-3 zsírsavakat – tartalmaz,így segít csökkenteniaz ételérzékenységgelkapcsolatos bőrreakciókatés támogatja a bőr, illetvea szőrzet egészségét.