Kisállatok

Biztosítjuk A Termékinformációk Átláthatóságát

Célunk

Biztosítani, hogy a fogyasztók könnyen hozzáférhető, pontos és átlátható információkat kapjanak termékeinkről.

90

Eddigi eredményeink

Tudjuk, hogy a gazdik nagy figyelmet fordítanak az állateledelek összetevőire. 2016 -ban vállaltuk, hogy hozzáférhetőbbé tesszük az információkat azáltal, hogy könnyen érthető termékinformációkat és táplálási tanácsokat adunk az állateledelek csomagolásain. 2020 -ra elértük azt a törekvést, hogy a vásárlóink számára könnyen hozzáférhető, pontos és átlátható információkat nyújtsunk állateledeleinkről és termékeinkről.

Ezenkívül Fogyasztói Szolgálatunkkal és ügynökségeinkkel közösen előrelépést tettünk annak érdekében, hogy a különböző fórumokon keresztül hozzánk érkező fogyasztó kérdéseket minél pontosabban válaszoljuk meg, illetve adjunk állatgondozási információkat és tanácsokat a gazdik és más érdekelt felek számára a címkén túl. A 2019/20 -as időszakban Európában 275 460 kapcsolatfelvételt kaptunk az ügyfelekkel az állatok gondozásával és táplálkozásával kapcsolatos tanácsokkal, panaszokkal és termékinformációkkal kapcsolatban - ebből 56 006 kifejezetten az állatápolási tanácsokkal kapcsolatos.

article2-picture1.jpg

Mit gondolunk erről: Purina, táplálási információ és tanácsadás

Fogyasztói kutatásaink megerősítették, hogy napjainkban a gazdik alaposan megvizsgálják az elérhető állateledel márkákat és termékeket. Tudni akarják, hogy mi kerül a termékeinkbe, és érthető módon, a lehető legtöbb információt szeretnék megszerezni. Így beláttuk, hogy bár már korábban is megosztottuk a termékinformációkat a csomagoláson, nem mindig olyan egyszerű a gazdik számára is könnyen értelmezhető módon átadni az eledelek tulajdonságait. A Purinánál a termékinformációkat szeretnénk mindenki számára elérhetővé és könnyen érthetővé tenni.

article2-picture2.jpg

Hiszünk abban, hogy van lehetőségünk segíteni a gazdikat abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, ezért elkötelezettek vagyunk az átfogó és átlátható tájékoztatás és tanácsadás érdekében. Együtt dolgozunk a kisállatok táplálásával foglalkozó szakemberekkel, a felelős hatóságokkal és az ipariági szervezetekkel, hogy fenntartható és adott esetben független információkat nyújtsunk a fogyasztóknak, hogy biztosak lehessenek abban, hogy rendelkeznek a döntéseikhez szükséges tudással.

2019 és 2020 folyamán több száz érdeklődő gazdinak tudtunk segíteni a kisállatok gondozásával és táplálásával kapcsolatos tanácsokkal, beleértve a termékekkel kapcsolatos panaszokat és termékinformációkat.

Fenntarthatóság És Közös Értékteremtés A Nestlénél

Ahogyan a Purina elkötelezett dolgozik a kiskedvencek és az őket szerető emberek életének jobbá tételén, úgy anyavállalatunk, a Nestlé is elkötelezett az életminőség jobbítása mellett, így segítve az egyének, a családok, a tágabb közösségek és bolygónk egészségesebb jövőjét.

Tudjon meg többet a Nestlé magyarországi társadalmi tevékenységeiről

Esettanulmány

A tettek többet érnek minden szónál, ezért rövid esettanulmányokban foglaltuk össze, hogy milyen tevékenységek járultak hozzá Európa szerte a Purina vállalások eléréséhez.

Átláthatóság a gyárainkban: Bük, Magyarország

2021 tavaszán a Discovery csatorna Hogyan készül? C. műsora forgatott a büki gyárunkban, ahol Gyetván Csaba kapott első kézből információkat mind a száraz, mind pedig a nedves eledel üzem működésébe.

Átláthatóság a gyárainkban: Bük, Magyarország

2019 -ben a Modern Gyárak Éjszakája kezdeményezésben részt vett a Purina büki állateledel gyára is. Az érdeklődök betekintést nyerhettek az állateledel gyártás folyamatába. Mindemellett, a Purina számára ez egy kiváló lehetőség volt, hiszen nemcsak a régió kiemelt munkáltatójaként a gazdasági életben betöltött, hanem a helyi közösségi élet szervezésében betöltött szerepünket is megmutathattuk.

Átláthatóság a gyárainkban: Bük, Magyarország

További vállalások