homepage-hero.jpg

Vállalásainkkal a változásért teszünk

Vállalásaink

Tevékenységünk középpontjában a kisállatok táplálása áll. Gondoskodunk kedvencéről, és sokkal többről. Tudjon meg többet arról, hogy mit teszünk a kisállatokért, a gazdikért, és a bolygónkért. Vállaltuk, hogy 2023-ig a következő 10 területen érünk el változást Magyarországon és a többi európai országban is.

Parallax.jpg

célunk 2023-ra:
100%-ban teljesítve

MILYEN TERÜLETEKEN TESZÜNK A VÁLTOZÁSÉRT?
Ismerje meg a Purina vállalásait és eredményeit, amelyekből megtudhatja, hogyan segítjük javítani a kedvenceink életét, az őket szerető közösségeket és a környezetünket.

Tudjon meg többet a Purina társadalmi törekvéseiről

ELOLVASOM

Purina a társadalomban

Állateledelgyártó vállalatként abban az egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy segíthetünk egy szebb jövőt megalkotni négylábú barátaink, szerető gazdáik és a társadalom szélesebb köre számára egyaránt. Ezért egyeztettünk a kisállatok tulajdonosaival, állatorvosokkal, az iparág szakmai vezetőivel, fenntarthatósági szakértőkkel és a kisállatok jólétéért felelős személyekkel, hogy segítsenek nekünk azonosítani azokat a területeket, ahol valóban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy változtassunk a kisállatok életén, valamint azokat a lépéseket amelyeket tehetünk a környezeti és társadalmi hatások csökkentése érdekében. Ez a tanulmány segített minket abban, hogy meghatározzuk a Purina társadalmi törekvéseit, és ezek meghatározzák egyrészt azt, ahogyan vállalatként üzleti tevékenységet folytatunk, másérszt azt, hogy miként viselkedünk egyénként, most és a jövőben.