How Purina® DentaLife® helps your dog
Hogyan segít a purina® dentalife® a kutyájának
Hogyan segít a purina® dentalife® a kutyájának

Hogyan segít a Purina<sup>®</sup> Dentalife<sup>®</sup> a kutyájának

Megosztás

Ha kutyájának egészségesek a fogai, attól nem csak ő érzi magát jól a bőrében, de önnek is megnyugtató, hogy kevesebbet kell állatorvoshoz járni! A megelőzés mindig jobb, mint a gyógyítás, ezért is igyekszünk folyamatosan egyre jobb megoldásokat találni, amelyek hozzájárulnak kutyája egészségének megőrzéséhez.

A kutyafogak ápolása nemcsak a rossz leheletet segít megelőzni, hanem a fogbetegségek kockázatát is segít csökkenteni, és ezzel hozzájárul más egészségügyi problémák megelőzéséhez. Kutatások igazolták, hogy kezelés hiányában az íny alatti baktériumok eljuthatnak a szívbe, vesékbe és a májba is. Három éves korukra a kutyák 85%-ánál jelentkezik valamilyen fogágybetegség, ezért is fontos tisztában lenni a fogak egészségének megőrzését segítő legjobb módszerekkel.

Egyetlen gazdi sem szereti látni, ha szeretett barátjának fájdalmai vannak. Ha gondoskodik a fogak egészségéről, akkor akár a fájdalmas foghullás kockázatát is csökkentheti.

Hogyan segít a Purina® DentaLife® önnek és kutyájának?

Kutyája fogainak tisztítására különféle lehetőségek állnak rendelkezésre. A kutyák közismerten szeretnek mindenfélét rágcsálni, miért ne adnánk nekik olyasmit, ami közben az egészséget is segít megőrizni?

A Purina® DentaLife® különösebb megerőltetés nélkül, rágás közben tisztítja a kutya fogát. Egyedi nyolcbordás alakja a fog tetejétől egészen az íny vonaláig tisztítja a kutya fogát. A fogbetegség általában lepedékképződéssel kezdődik, ami később fogkővé alakul át. Ez rövid úton kisméretű mélyedések kialakulásához vezet a fog és az íny határán, amelyekben még több baktérium és táplálék tapadhat meg.

A Purina® DentaLife® segít a szájüreg más módszerekkel nehezen hozzáférhető területeinek megtisztításában napi használat esetén. Tudományosan bizonyítottan csökkenti a fogkőképződést. A PURINA DENTALIFE® rendszeres használatával segíthet kutyája leheletét is frissen tartani.

Purina® DentaLife® nem tartalmaz mesterséges ízanyagokat és színezékeket, magas tápértékű összetevői és ízletes csirkés íze pedig élvezetessé teszi a rágást kutyájának.

Kedvence egészsége a száj egészségével kezdődik. Tudja meg, hogyan gondoskodik a Purina® DentaLife® egyszerre a farokcsóválós boldogságról és hogyan segíti a fogak egészségének megőrzését!