Gondos Gazdik: Kutya-Gazdi Kihívás – Eredményhirdetés

Kutyák

Gondos Gazdik: Kutya-Gazdi Kihívás – Eredményhirdetés

Kutyák

Gondos Gazdik: Kutya-Gazdi Kihívás – Eredményhirdetés

Kutyák

Gondos Gazdik: Kutya-Gazdi Kihívás – Eredményhirdetés

A Kutya-Gazdi Kihívás 6 héten keresztül izgalmas feladatokkal várja a játékos kedvű gazdikat és kutyusokat.

A Kihíváshoz az alábbi Facebook eseményben tudtok becsatlakozni, a játék bármelyik szakaszában!

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

Az 5. hét feladványa: vííz!

Készíts fotót vagy rövid videót a kiskutyádról vizes mókázás közben! Jöhetnek a vizes buksis, strandos képek, megmutathatod, hogyan úszkál a kedvenced, elcsípheted őt a kiskád vagy a medence mellett, de ha nem szereti a vizes kalandokat, akkor örökítsd meg, hogyan iszik. Az erről készült fotókat és videókat kommentben várjuk az 5. heti játékposzt alatt!

Azok között, akik augusztus 10. éjfélig küldenek fotót vagy videót kedvencükről a megadott témában, sorsolunk: 1 szerencsés játékos 12 vagy 14 kg-os PRO PLAN kutyaeledelt és egy szuper PRO PLAN labdát nyer!

Az ötödik játékhét sorsolása: 2016. augusztus 12. 12:00

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

A 4. hét feladványa: szeretgesd meg a kiskutyádat!

Készíts fotót vagy rövid videót a kiskutyádról akkor, amikor éppen szeretgeted! Jöhet egy nagy fülvakargatós – pocakvakargatós – kutyamasszírozós program, mutasd meg kedvencednek, mennyire szereted őt. A fotókat és videókat a 4. heti játékposzt alatti kommentben várjuk!

Azok között, akik augusztus 3. éjfélig küldenek fotót vagy videót kedvencükről a megadott témában, sorsolunk: 1 szerencsés játékos 12 vagy 14 kg-os PRO PLAN kutyaeledelt és egy szuper PRO PLAN kutyatakarót nyer!

A negyedik játékhét sorsolása: 2016. augusztus 5. 12:00

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

A 3. hét feladványa: JÁTÉÉÉK!

Készíts fotót vagy rövid videót a kiskutyádról akkor, amikor játszik – például egy kutyapajtással, a kedvenc plüssével, a fáradhatatlanul pattogó labdával, vagy épp Veled, a Gazdival! A fotókat és videókat a 3. heti játékposzt alatti kommentben várjuk!

Azok között, akik július 27. éjfélig küldenek fotót vagy videót kedvencükről játék közben, sorsolunk: 1 szerencsés játékos 12 vagy 14 kg-os PRO PLAN kutyaeledelt és egy PRO PLAN jegyzetfüzetet és tollat nyer!

A harmadik játékhét sorsolása: 2016. július 28. 12:00

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

A 2. hét feladványa: KIRÁNDULÁS.

Készíts fotót vagy rövid videót a kiskutyádról akkor, amikor épp kirándultok! Mehettek parkba, erdőbe, tópartra, mezőre, a közeli városkába, vagy ahová a kedvetek tartja – a lényeg, hogy kiránduljatok egy jót, és ezt örökítsd is meg. A fotókat és videókat a 2. heti játékposzt alatti kommentben várjuk!

Azok között, akik július 20. éjfélig küldenek fotót vagy videót kedvencükről, sorsolunk: 1 szerencsés játékos egy klassz PRO PLAN labdát és egy 12 vagy 14 kg-os PRO PLAN kutyaeledelt nyer!

A második játékhét sorsolása: 2016. július 21. 12:00

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

Az 1. hét feladványa: BEMUTATKOZÁS.

Készíts fotót vagy rövid videót a kiskutyádról akkor, amikor a legcukibb, és mutasd be a Facebook eseményben, a játékposzt alatti kommentben. Írd meg a nevét is, és hogy szerinted mi a legfontosabb, amit tudnunk kell róla. 

Azok között, akik július 13. éjfélig küldenek fotót vagy videót kedvencükről, sorsolunk: 1 szerencsés játékos egy szuperkényelmes PRO PLAN kutyatakarót és egy 12 vagy 14 kg-os PRO PLAN kutyaeledelt nyer!

Az első játékhét sorsolása: 2016. július 14. 12:00

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

Azok, akik minimum 3 játékhéten velünk tartanak, garantált nyereményt kapnak: kedvezményesen vásárolhatnak PRO PLAN kutyaeledelt a FRESSNAPF magyarországi üzleteiben!

  • BRONZ FOKOZAT: Azok a játékosok, akik minimum 3 játékhét kihívásait teljesítik, 650 HUF kedvezményt kapnak  bármely, 3 kg-os Purina PRO PLAN eledel vásárlásakor a Fressnapf magyarországi áruházaiban. (A Fressnapf 2016.07.07-én érvényes fogyasztói árait tekintve ez 10% kedvezménynek felel meg.)
  • EZÜST FOKOZAT: Azok a játékosok, akik minimum 5 játékhét kihívásait teljesítik, 975 HUF kedvezményt kapnak  bármely, 3 kg-os Purina PRO PLAN eledel vásárlásakor a Fressnapf magyarországi áruházaiban. (A Fressnapf 2016.07.07-én érvényes fogyasztói árait tekintve ez 15% kedvezménynek felel meg.)
  • ARANY FOKOZAT: Azok a játékosok, akik mind a 6 játékhét kihívásait teljesítik, 1625 HUF kedvezményt kapnak  bármely, 3 kg-os Purina PRO PLAN eledel vásárlásakor a Fressnapf magyarországi áruházaiban. (A Fressnapf 2016.07.07-én érvényes fogyasztói árait tekintve ez 25% kedvezménynek felel meg.)

Azok pedig, akik mind a 6 hét kihívását teljesítik, részt vehetnek az augusztusi fődíj sorsoláson, ahol FÉL ÉVRE elegendő PRO PLAN szuperprémium kutyaeledelt és egy darab PRO PLAN táptartó vödröt nyerhetnek! A fődíj sorsoláson való részvételre mindenki jogosult, aki a 6 feladatot sikeresen teljesítette, akkor is, ha nem az adott játékhéten posztolt erről fotót vagy videót, hanem visszamenőleg teljesítette a feladatot.

Kutya-gazdi kihívás nyertesek

Az egyes játékhétre meghirdetett nyereményjátékok egymástól függetlenek, így az adott játékhétre vonatkozó játékban való részvételnek nem feltétele a többi (előző és elkövetkező) játékokban való részvétel.

A pontos részvételi feltételeket és játékszabályzatot ITT találod.