Amire egy kiskutyának szüksége van

Kutyák

Amire egy kiskutyának szüksége van

Kutyák

Amire egy kiskutyának szüksége van

Kutyák

Amire egy kiskutyának szüksége van

Pet Care Centerünkben végzett átfogó kutatásaink bizonyítják, hogy a kiskutyák optimális növekedéséhez és fejlődéséhez fokozott mennyiségű energia és különleges tápanyagok bevitele szükséges.

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, az alapvető tápanyagokat (mint pl. az aminosavak, a foszfor, vagy a kalcium) megfelelő arányokban tartalmazó táplálékot biztosítson kiskutyájának, javasoljuk külön kölyökkutyák részére fejlesztett állateledel etetését. A Purina PRO PLAN® Puppy a kölyökkutyák valamennyi tápanyag igényét kielégíti. A kölyökkutyák számára kifejlesztett PRO PLAN®Puppy az anyatejben megtalálható DHA-t (docosahexaensavakat, Omega-3 zsírsavakat) tartalmaz, amely fontos szerepet játszik az agyműködés és a látás fejlődésében a magzati fejlődés során, és a fiatal állatok szervezetében is.

Breton spániel kölyök ül a dombon

KIEGÉSZÍTŐK / PÓTLÉKOK

A nagytestű kutyafajták (várható felnőtt testsúly > 25kg) táplálkozási szükségletei nagyban eltérhetnek. Az eltérő igények ismeretében a Purina kutatói külön, az egyénites tfelépítést figyelembe vevő receptúrát fejlesztettekki a robusztus és az atletikus kutyákszámára.
■ A robusztus kutyák 50%-kal több testzsírralrendelkeznek, mint az atletikusfajták.
■ Az atletikus kutyák átlagosan akár 40%-kal is aktívabbak lehetnek, mint a robusztuskutyák.
■ Az atletikus kutyák naponta akár 57%-kalis több energiát használnak fel, mint robusztustársaik.A PRO PLAN® Puppy Large a nagytestűkutyafajtákhoz tartozó kölyökkutyák valamennyitápanyagigényét kielégíti.