Purina a HEROSZ budapesti állatotthonában

Kutyák

Purina a HEROSZ budapesti állatotthonában

Kutyák

Purina a HEROSZ budapesti állatotthonában

Kutyák

Purina a HEROSZ budapesti állatotthonában

Szeptember végén a Nestlé Purina munkatársai immár második alkalommal látogattak el a HEROSZ [i] budapesti állatotthonába, hogy társadalmi munka révén nyújtsanak némi segítséget a menhely lakóinak és dolgozóinak. A csaknem 30 fős csapat nagy lelkesedéssel igyekezett megszépíteni nemcsak az állatotthont, de a gazdátlan kutyusok és cicusok mindennapjait is. A félnapos program során mindenki talált magának […]

Szeptember végén a Nestlé Purina munkatársai immár második alkalommal látogattak el a HEROSZ [i] budapesti állatotthonába, hogy társadalmi munka révén nyújtsanak némi segítséget a menhely lakóinak és dolgozóinak.

A Purina munkatársai az állatotthonnál

A csaknem 30 fős csapat nagy lelkesedéssel igyekezett megszépíteni nemcsak az állatotthont, de a gazdátlan kutyusok és cicusok mindennapjait is. A félnapos program során mindenki talált magának testhez álló feladatot; volt aki gereblyézett, volt, aki kerítést festett és volt, aki a kutyasétáltatásból vette ki a részét. A munkálatok remek hangulatban zajlottak, amihez még a gyönyörű napsütéses időjárás is hozzájárult.

 

A Purina munkatársai kerítést festenek

Habár a nap végére mindenki elfáradt és kissé koszosan-porosan, vagy éppen festékfoltosan mutatott, mégis elégedetten távoztunk a helyszínről, mert sikerült látványos eredményeket produkálnunk.

A Purina munkatársa kutyát sétáltat

Ezúton szeretnénk megköszönni a HEROSZ dolgozóinak, hogy biztosították a lehetőséget arra, hogy – ha csak egy rövid időre is, de – mi is részesei legyünk a menhely életének.

A Purina csapata

A Purina munkatársai az állatotthonnál