Táplálék az Agynak!

Kutyák

Táplálék az Agynak!

Kutyák

Táplálék az Agynak!

Kutyák

Táplálék az Agynak!

A tápokat gyártó cégek már régóta igyekeznek az öregedési folyamatokat lelassító, az öregedő kutya igényének egyre inkább megfelelő táplálékot összeállítani, új, hatásos kiegészítő hatóanyagokat csempészni a speciális tápjaikba.

A gyakori időskori elhízás kapcsán kezdtek egyre intenzívebben a súlykontrollal foglakozni, felismerve annak veszélyeit a mozgászavar kialakulásában. Megjelentek az ízületi porc védelmét és táplálását szolgáló tápanyagkiegészítők is az eledelekben is. Legutóbb a Pro Plan Senior tápsorozatban olyan új kiegészítő hatóanyag tartalmú, 7 évesnél idősebb kutyák részére ajánlott táp jelent meg, amely a fizikai tüneteken felül az agy öregedési folyamatait fékezi, vagy állítja meg.

Hogyan lehetséges ez? Mi ennek a biológiai, vagy fiziológiai alapja?A Pro Plan Senior 7+ Original tápja az eddigi kutatási eredményeket és az új eredményeket egyesíti. Anti Age formulája olyan tápanyagkeveréket tartalmaz, amely alternatív energiaforrást biztosít az agynak a glükóz helyett Tartalmazza az új hatóanyagon felül mindazon anyagokat, melyek eddig bizonyították a kutya öregedésének lassítását. Energiában szegény, ezzel a hízást akadályozza, megemelt antioxidáns hatóanyaga javítja és védi az immunitást, rosttartalma pedig javítja a gyomor- bél működését, porcerősítő összetevői karban tartják az ízületek állapotát, telítetlen zsírsavai segítik a kötőszövet, a bőr jó állapotban tartását és egyéb jó hatással is rendelkeznek az idős kutyánál.

Így az Senior 7+ Original táp megoldást jelenthet mind a szellemi, mind a fizikai öregedés megelőzésére, karbantartására. Ha 7 éven felüli a kutyánk, mindenképpen beszéljünk vele a tapasztalt változásokról és kérjünk tanácsot kedvencünk táplálásával kapcsolatban is!