Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Pro Plan logó
Pro Plan kutyaeledel termékfotók férfi kutyájával

Receptúra a boldog kutyaélethez

3 perc olvasási idő
Pro Plan logó
Támogatja: PRO PLAN

Mikor egy kutyát társunkká fogadunk, akkor a gondoskodás minden formáját vállaljuk, legyen szó a napi sétákról, közös tanulásról, örömteli játékról vagy éppen az egészség megőrzéséről és annak fenntartásáról. Utóbbi kapcsán nem elégedhetünk meg azzal, hogy naponta többször valamilyen szárazeledelt szórunk a tálkába: kedvencünk táplálásának ennél többről kell szólnia.
Gazdiként felelősségünk, hogy minőségi eledelekkel biztosítsuk a legfontosabb tápanyagokat kutyánk számára, hogy hosszú, energikus és örömteli élete lehessen.

Játékos kölyökből aktív felnőtt

kölyöklabrador eledelt eszik fém tálból

Minden életszakaszban más ritmus jellemzi kutyusunkat: kölyökként fontos szerepe van a mozgásnak, játéknak, amely során kiskedvencünk egyre erősödik, növekedik és bizony egyre okosabb lesz!
Gazdiként ezt a fejlődést olyan eledelekkel segíthetjük, amelyek hozzájárulnak az ízületek épségéhez, az immunrendszer erősítéséhez és egyben könnyen emészthető és jól felszívódó tápanyagokat tartalmaznak. A boltok polcain megtalálhatjuk a PURINA PRO PLAN kis, közepes, illetve nagytermetű (atletikus és robusztus) kölyökkutyák számára ideális termékekeit is.

Hosszú távú jóllét, nagyszerű élet

Felnőtt kutyánk kalandokkal teli életében főszerepet játszik a séta, futkározás és a gazdival való játék mellett a rágcsálás is, amelyhez erős és jó állapotú fogak szükségeltetnek. Az egészség másik szemmel látható jele a ragyogóan fényes, élettel teli szőrzet. Keressünk olyan magas minőségű összetevőkből álló eledelt, amely támogatja a fogak épségének megőrzését, hozzájárulnak a ragyogó szőrzet megőrzéséhez és emellett biztosítják az aktív életmódhoz szükséges tápanyagokat.
 

zsemleszínű labrador fekete háttérrel Pro Plan

A PRO PLAN All Sizes Adult Performance eledel magas fehérje- és zsírtartalmának köszönhetően támogatja az állóképességet és az izmok regenerálódását. Kis-, közepes és nagytermetű kutyák számára is ideális.
Ahogy az ember legjobb barátja idősödik, ajánlott az étrendjét is ennek megfelelően módosítani, hogy megőrizhesse fiatalkori kíváncsiságát és éberségét.

Purina PRO PLAN labrador közelről

A PRO PLAN Age Defence eledeleket a táplálkozási szakértők úgy állították össze, hogy receptúrájával javítsák a kognitív funkciókat, a reakciókészséget és támogassák az agyi működést. Az Omega-3 zsírsav és a glükozamin segít megőrizni a mobilitást és az ízületek állapotát.
Fontos kiemelni, hogy külön figyelmet kell szentelnünk azoknak a négylábú társainknak, akik speciális igényekkel (érzékeny emésztés, érzékeny bőr) rendelkeznek.
•    Érzékeny emésztés esetén olyan eledelt válasszunk, amely könnyen emészthető és a bélrendszer egyensúlyához hozzájáruló prebiotikumokat tartalmaz.
•    Érzékeny bőrű kedvenceink számára elérhetőek kifejezetten olyan receptúrával készült termékek, amik támogatják az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet, emellett válogatott fehérjeforrásokban gazdagok.

A speciális igényekre kifejlesztett termékek között is válogathatunk kölyök, felnőtt vagy idősödő kedvencünk számára ideális eledelt, amelyek életszakasz szerint más-más tápláló összetevőt tartalmaznak, igazodva a kutyák aktivitási szintjéhez és életkorból adódó szükségleteihez.

Hatékony táplálás állatorvosi étrendekkel

A PRO PLAN Veterinary Diets termékek lehetővé teszik az állatorvosok számára, hogy célzott, tudományosan megalapozott és a gyakorlatban is bevált formulákkal erősítsék a betegségek protokoll szerinti kezelésének hatékonyságát. Keresd állatorvosodnál!

Válassz a speciális receptúrák alapján készült eledelekből, hiszen a szakértelemre és a társállatok iránt érzett odaadó szeretetre építve a PRO PLAN márka olyan ízletes kutyaeledeleket kínál, amelyek elfogyasztása után kedvencünk egy életen át boldogan csóválhatja farkát!