​PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Canine CN Convalescence

Bármely életkorban adható teljes értékű diétás nedves kutyaeledel. Tudományosan megalapozott formulája táplálkozási oldalról támogatja a felépülést. Ez az étrend nagyon ízletes és könnyen emészthető, energiatartalma magas és nagy koncentrációban tartalmazza az alapvető tápanyagokat. A megnövelt cink- és arginintartalom segít támogatni az immunrendszer működését és a sebgyógyulási folyamatot. A hozzáadott omega-3 zsírsavak segítenek csökkenteni a nemkívánatos gyulladást, a megnövelt E-vitamin tartalom pedig antioxidánsként támogatja a felépülési folyamatot.
Hol kapható

A PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Canine CN Convalescence egyaránt adható intenzív ellátását kapó, műtétre készülő, sérülésből felépülő és táplálkozási stressztől (pl. laktáció vagy alultápláltság) szenvedő kutyáknak.

Nem adható olyan kutyáknak, akiknek alacsony zsírtartalmú vagy alacsony fehérjetartalmú étrendre van szüksége.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő kutyák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

Testsúly (kg) Konzerv / nap
5 2
20 4 3/4
40 7 3/4

​A PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CN Convalescence™ Feline & Canine eledelek felépülésig vagy a lábadozás végéig ajánlottak. A termék hígítható vízzel (1:1 arányban), esetleges kényszeretetéshez pedig összeturmixolható. Az utóbbi esetben kutyáknak ≥14fg tápszondán keresztül adandó.

​Hús és állati származékok, ásványi anyagok, hal és halszármazékok, olajok és zsír, növényi eredetű származékok, különféle cukrok. Könnyen emészthető összetevők: vese, máj, lazac, napraforgó- és halolajok.

​FELINE & CANINE CN CONVALESCENCE™

Fő tápértékadatok* Nedves eledel
Nedvességtartalom 76%
Fehérje 11,2%
Arginin 0,57%
Taurin 1700 mg/kg
Zsírtartalom 7,8%
Omega-6 zsírsavak 2,5%
Omega-3 zsírsavak 0,3%
Szénhidrát 1,2%
Nyersrost 0,3%
Cink 46 mg/kg
A-vitamin 25231 NE/kg
E-vitamin 171 mg/kg
Metabolizálható energia (ME)1 1,16 kcal/g

* A késztermék jellemző elemzése.
1 Az NRC 2006 egyenletek alapján számítva.