SZÁRAZ + NEDVES

Száraz és nedves tápjaink minőségében megbízhat, és macskája is szeretni fogja.

Száraz és nedves tápjaink minőségében megbízhat

A PURINA állatorvosai és táplálkozástudományi szakemberei által kifejlesztett PURINA ONE® száraz és nedves macskaeledelek teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúrákkal biztosítják macskája számára a minőségi táplálást. A PURINA ONE® száraz tápok ropogós textúrával kényeztetik macskáját, míg a nedves eledelek hozzájárulnak a megfelelő hidratációhoz, nem is beszélve az nagyszerű ízvilágról.

Próbálja ki a vegyes etetést

Mixed Feeding Tab 1 Image

Ne siettesse

Javasoljuk, hogy hagyjon 7-10 napot új eledel bevezetésére a macskája étrendjébe, így a türelem kulcsfontosságú az átmenet során.

Pozitív bevezetés

Először próbáljon kis mennyiségű nedves eledelt adni macskájának kényeztető falatként játék után. Ez elősegíti az új eledelhez való pozitív asszociációk létrejöttét, és lehetővé teszi a macskájának, hogy megszokja az ízét, textúráját és illatát az új tápnak.

Legyen következetes és kreatív

Ha a macskája nem tűnik túl lelkesnek a kipróbált ízvilággal szemben, ne adja fel. Ahogy azt a macskatulajdonosok nagyon jól tudják, a macskák nagyon válogatósak lehetnek. Gyakran egyéni preferenciáik vannak a különféle ízekre. Ez az oka annak, hogy a PURINA ONE® nedves eledelei amellett, hogy támogatják a kiegyensúlyozott táplálást, széles ízválasztékban elérhetőek - a lazactól a tonhalig, a macskája egyedi ízlésének megfelelően.

Mixed Feeding Tab 2

Folyamatosan figyelje macskája növekvő étvágyát

Miután a macskája megmutatta érdeklődését a nedves táp iránt, fokozatosan növelje a nedves táplálék mennyiségét, amint az ajánlott napi adagot eléri.

Állítsa be a megfelelő mennyiséget

Folyamatosan csökkentse a kitett száraz eledel mennyiségét, hogy ne etesse túl a macskáját. A módszertani megközelítés segítséget nyújt abban, hogy ne zavarja meg a macskája táplálkozási ciklusát.

Mixed Feeding Tab 3

Figyelje macskája napi ritmusát

A macskák közvetlenül napkelte előtt és sötétedés után a legaktívabbak. Ha macskája ezt a ritmust követi, próbálja meg a nedves táplálékot kora reggel és naplemente után adni.

Tervezze meg a napi adagot

Mérje ki a megfelelő mennyiségű száraz eledelt, majd gondoskodjon róla, hogy elérhető legyen az Ön macskája számára egész nap.

Kísérje figyelemmel a hosszú távú egészségéért

Ne feledje, hogy a macskák jól alkalmazkodnak különböző etetési ritmusokhoz. Keressen olyan rutint, amely a legmegfelelőbb Ön és macskája számára, és kövesse figyelemmel minden nap az esetleges változásokat cicája étkezésében, hogy jobb képe legyen egészségi állapotáról.

Fedezze fel termékeinket

PURINA ONE termékcsalád