Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Purina One logó
szürke maine coon oldalt fekszik simogatják

Minden, amit a macskák szőrápolásáról tudni érdemes

2 perc olvasási idő
Purina One logó
Támogatja: Purina ONE

Van megoldás cicád bőrproblémáira

Macskád bőre és szőrzete jelentik az elsődleges védelmet a külső hatásokkal szemben, ezért különösen fontos, hogy mindkettő egészségét megőrizd. Egyes cicák érzékeny bőre sok kényelmetlenséget okozhat és a szőrzetükön is nyomot hagyhat. Ők élvezhetik igazán a speciális étrend előnyeit, ami segít megőrizni bőrük egészségét és bundájuk szépségét.

Érzékeny bőrű macskáknál felmerülő problémák

A megfelelő mennyiségben adagolt, kulcsfontosságú tápanyagok hozzájárulnak macskád bőre és szőrzete egészségének megőrzéséhez. Amikor a macskád mosakodik, túl sok szőrt nyelhet le, melyek szőrladbává állhatnak össze.

Az érzékeny bőr könnyen vezethet:

  • hiperkeratózishoz
  • szőrhulláshoz
  • rossz állapotú szőrzethez
  • száraz bőrhöz

Hogyan segíthet a PURINA ONE eledel macskád bőrproblémáin?

Állatorvosaink és táplálkozástudományi szakértőink által kifejlesztett PURINA ONE COAT & HAIRBALL formula macskád egészséges bőrének és gyönyörű szőrzetének megőrzéséhez járul hozzá. Az egyedi igényekre szabott tápanyagtartalom fenséges ízzel párosul, amit a cica imádni fog!


BIZONYÍTOTTAN HOZZÁJÁRUL MACSKÁD BŐRÉNEK ÉS SZŐRZETÉNEK AZ EGÉSZSÉGÉHEZ
Kulcsfontosságú tápanyagokkal, minőségi fehérjével, vitaminokkal és esszenciális zsírsavakkal.

 


CSÖKKENTI A SZŐRLABDAKÉPZŐDÉS KOCKÁZATÁT
A magas rosttartalomnak és a cellulózt tartalmazó speciális rostösszetételnek köszönhetően segít minimalizálni a szőrlabdaképződést.

 


SEGÍT KORDÁBAN TARTANI A TÚLZOTT VEDLÉST
Minőségi fehérjében gazdag és megfelelő arányban tartalmazza a kulcsfontosságú tápanyagokat. Ezzel segít kordában tartani a túlzott vedlést.

Az összes PURINA ONE száraz macskaeledel tartalmazza az egyedi BIFENSIS formulát, mely egyedülálló tápanyag összetételének köszönhetően erősíti macskád természetes védekezőképességét.

szürke cicát kanapén simogat gazdája

Bizonyosodj meg róla, hogy felnőtt macskád minden szükséges tápanyaghoz hozzájut a PURINA ONE ADULT formula fogyasztásával.

Bárhogyan döntesz kedvenced etetésével kapcsolatban, az ő egészsége és boldogsága a legfontosabb. Ügyelj a táplálásra, így biztos lehetsz benne, hogy a láthatóan kirobbanó forma egészséges szervezettel párosul.