PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline CN Convalescence™

Bármely életkorban adható teljes értékű diétás nedves macskaeledel. Tudományosan megalapozott formulája táplálkozási oldalról támogatja a felépülést.

Ez az étrend nagyon ízletes és könnyen emészthető, energiatartalma magas és nagy koncentrációban tartalmazza az alapvető tápanyagokat. Segít a betegségből vagy sérülésből felépülő, alultáplált, valamint intenzívebb táplálást igénylő (pl. szoptatós) macskáknak.

Hol kapható

A PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline CN Convalescence egyaránt adható intenzív ellátását kapó, műtétre készülő, sérülésből és betegségből felépülő és táplálkozási stressztől (pl. laktáció vagy alultápláltság) szenvedő macskáknak.

Nem adható olyan macskáknak, akiknek alacsony zsírtartalmú vagy alacsony fehérjetartalmú étrendre van szüksége.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő macskák étrendi támogatására vonatkozik és nem zárják ki a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

A felnőtt macska fenntartó étrendje

Testtömeg (kg) Konzerv/nap
2 2/3
4 1 1/4
6 1 3/4
>6 Minden további testtömeg kilogrammra etessen további 1/3 konzervet

A kölyökmacska növekedése

  Konzerv/nap
6-12 1/2 - 1 1/2
12-26 1 - 2
26-52 2

A PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CN Convalescence Feline & Canine eledelek felépülésig vagy a lábadozás végéig ajánlottak. Az eledel szobahőmérsékletre melegítése macskák esetében segíthet javítani az ízletességen. A termék hígítható vízzel (1:1 arányban), esetleges kényszeretetéshez pedig összeturmixolható. Az utóbbi esetben macskáknak ≥14fg tápszondán keresztül adandó.

​Hús és állati származékok, ásványi anyagok, hal és halszármazékok, olajok és zsír, növényi eredetű származékok, különféle cukrok. Könnyen emészthető összetevők: vese, máj, lazac, napraforgó- és halolajok.

* Fehérjeforrások

​FELINE & CANINE CN CONVALESCENCE™

Fő tápértékadatok* Nedves eledel
Nedvességtartalom 76%
Fehérje 11,2%
Arginin 0,57%
Taurin 1700 mg/kg
Zsírtartalom 7,8%
Omega-6 zsírsavak 2,5%
Omega-3 zsírsavak 0,3%
Szénhidrát 1,2%
Nyersrost 0,3%
Cink 46 mg/kg
A-vitamin 25231 NE/kg
E-vitamin 171 mg/kg
Metabolizálható energia (ME)1 1,16 kcal/g

* A késztermék jellemző elemzése.
1 Az NRC 2006 egyenletek alapján számítva.