PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal™ (szárazeledel)

Teljes értékű, tudományosan megalapozott formulájú diétás száraz macskaeledel emésztőrendszeri zavarokban szenvedő macskák számára.

Az étrend könnyen emészthető összetevői és prebiotikumai segítenek az emésztőrendszert érintő állapotok támogatásában, és elősegítik az egész emésztőrendszer egészségét. Bármely életkorban adható (kölyökmacskáknak is).

Hol kapható

A nem megfelelően emésztett táplálék hozzájárulhat az olyan emésztőrendszeri zavarok gyakori jeleihez, mint például a hasmenés, étvágyvesztés, hányás és fogyás.

Ez a könnyen emészthető étrend korlátozott számú fehérjeforrást tartalmaz, ami segít minimalizálni a nemkívánatos emésztőrendszeri reakciókat. A macska emésztőrendszeréhez igazított formulája megfelel a legyengült bélműködésű macskák táplálkozási igényeinek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő macskák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

A felnőtt macska fenntartó étrendje

Testtömeg (kg)

Csak szárazeledel
g/nap

Nedves és szárazeledel
Konzerv/nap

Nedves és szárazeledel
g /nap

2

30

1/3

15

4

60

1

10

5

75

1

25

>5

Minden további testtömegkilogrammra adjon további 15 grammot

 

 

A kölyökmacska növekedése

Életkor (hetek)

g/nap

6-12

25-80

12-26

45-100

26-52

100

A megadott információ alapján a következő mennyiséget etesse:

A tápanyagok optimális emésztése és felszívódása érdekében a Feline EN St/Ox Gastrointestinal napi adagját ossza több kisebb étkezésre. A Feline EN St/Ox Gastrointestinal teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást nyújt a felnőtt és kölyökmacskáknak egyaránt. 6-12 hetes kölyökmacskáknak etessen 40-80 g szárazeledelt az alábbi táblázat szerint és szükség szerint vízzel nedvesítse meg az elválasztás befejeződéséig. Ezután csökkentse a hozzáadott víz mennyiségét.

​Szójafehérje-izolátum*, dehidratált csirkefehérje*, szójaliszt, kukoricakeményítő*, állati eredetű zsiradék*, hidrolizátum, ásványi anyagok, inulin (min. 0,2%), halolaj*.

*Könnyen emészthető összetevők.

​FELINE EN St/Ox GASTROINTESTINAL™ (szárazeledel)

Fő tápértékadatok* Szárazeledel
Nedvességtartalom 6,5%
Fehérje 40%
Zsírtartalom 20%
Omega-6 zsírsavak 1,95%
Omega-3 zsírsavak 0,47%
Szénhidrát 23%
Nyersrost 2%
E-vitamin 600 NE/kg
Metabolizálható energia (ME)1 4,15 kcal/g

* A késztermék jellemző elemzése.
1 Az NRC 2006 egyenlet alapján számítva..