Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Purina One DualNature
Purina ONE
És fedezd fel a természet erejét

Nyiss a természet erejére

A Purina ONE DualNature macskaeledel természet ihlette összetevőkkel gondoskodik kedvenced egészségéről és szakértői táplálásáról nap mint nap. Ez a PURINA portfóliójában az első, csökkentett karbonlábnyomú termékcsalád, így úgy táplálod cicádat, hogy hozzájárulsz egy fenntarthatóbb holnapért is.

Ismerd meg termékeinket

A URI-BALANCE segít támogatni a húgyutak egészségét

A cikóriával, hallal, olajjal és tőzegáfonyával készült PURINA ONE DualNature eledelek a természet erejével támogatják macskád húgyúti rendszerének egészségét. A gyakran "superfoodként" emlegetett tőzegáfonya egy apró piros bogyós gyümölcs, mely magas tápanyagtartalmáról és antioxidáns hatásáról ismert.

A NATURAL DEFENCE támogatja az immunrendszer működését

A PURINA ONE DualNature spirulinával, a világ szubtrópusi területek meleg vizeiben természetesen előforduló kék-zöld algával készült. A spirulina egyedülálló, tápanyagban gazdag tulajdonságainak köszönhetően segít hozzájárulni macskád egészséges immunműködéséhez. A PURINA ONE DualNature eledeleket táplálkozási szakértők és állatorvosok fejlesztették ki. Nem tartalmaznak hozzáadott színezékeket.

Lépésenként csökkentjük karbonlábnyomunkat

Hogy miért fektetünk hangsúlyt a szén-dioxid-kibocsátásunk csökkentésére? Szenvedélyesen törődünk a társállatok jóllétével, és elkötelezettek vagyunk az egészséges, tápláló állateledel előállítása mellett, amelyben megbízhatsz, és amit a kedvenced is szeretni fog. De ez még nem minden. Meggyőződésünk, hogy kedvenced szakértői táplálása mellett, éppolyan lényeges környezetünk megóvása. Ezért fontos és határozott intézkedéseket teszünk a klímaváltozás mérséklésére. Büszkék vagyunk rá, hogy már most 15,7%-kal sikerült csökkentenünk a karbonlábnyomunkat.

Kibocsátáscsökkentési utazás

Kapcsolódó cikkek:

Purina ONE
2 perc olvasási idő

Az egészséges hidratáltság jelei

3 perc olvasási idő

A macskatanítás alapjai