Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Purina One DualNature
Purina ONE

Elkötelezettek vagyunk a hulladékmentes jövő iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy PURINA ONE eledeleink csomagolási folyamatainak fejlesztésével kevésbé kell az újonnan előállított műanyag felhasználására támaszkodnunk. A PURINA ONE szárazeledelek csomagolásai 40%-ban újrahasznosított műanyaggal készülnek. Emellettt továbbra is azon dolgozunk, hogy a jövőben minden csomagolásunk 100%-ban újrahasznosított műanyagból készüljön.

Miért használunk még mindig műanyagot csomagolásainkhoz?

Kizárólag egy okból: kedvenceinkért. Továbbra is műanyagot használunk, hogy megőrizzük kisállateledeleink frissességét, hogy megfeleljünk a minőségi szabványoknak macskád általános egészsége és jólléte érdekében.

Csomagolásainkra erőforrásként, nem pedig hulladékként tekintünk

Az anyagmérlegen alapuló mérési módszer alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy gyártási folyamataink során a kizárólag újonnan előállított műanyagból készült csomagolások helyett újrahasznosított műanyagot is felhasználjunk termékeink csomagolásához.
A feldolgozási folyamat összetettsége miatt nehéz meghatározni az egyes csomagolásokba kerülő újrahasznosított műanyag pontos mennyiségét. Ezért egyes csomagolások újrahasznosított műanyag tartalma eltérő lehet. Az anyagmérlegen alapuló mérési módszernek köszönhetően biztosíthatunk arról, hogy a teljes csomagolóanyag 40%-a újrahasznosított műanyagból készül.

Ismerd meg, hogyan adunk a műanyagnak új életet

Kattints a videóra, hogy megismerd a teljes folyamatot, melyet a csökkentett műanyag lábnyomunk érdekében, csomagolásunk biztonságosságossá tétele során alkalmazunk.

Csökkentjük, újrahasznosítjuk és újrafelhasználhatóvá tesszük csomagolásainkat

A csomagolásfejlesztési folyamatunkban alkalmazott anyagmérlegen alapuló mérési módszer Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid Tanúsítvánnyal (ISCC) rendelkezik. A tanúsító szervezet támogatja a fenntartható termelési rendszerek megvalósítását, többek között olyan korszerű újrahasznosítási technológiákat, amelyek a nehezen újrahasznosítható anyagokat újfajta műanyagokká alakítják át, így segítve munkánkat egy fenntarthatóbb bolygó felé.