​​PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR St/Ox Urinary™ (Nedves eledel, csirkével)

Teljes értékű diétás nedves eledel, amelynek tudományosan megalapozott formulája segít a felnőtt macska alsó húgyúti megbetegedésének (FLUTD) táplálkozási támogatásában..

Ez az étrend segít feloldani a struvitkristályokat és struvitköveket, valamint csökkenteni a húgykövek (struvitkövek és kalcium-oxalát kövek) újbóli megjelenését. A vízbevitel növelésével és a vizelet hígításának serkentésével ez az étrend a macska idiopátiás hólyaggyulladását is segít támogatni.

Hol kapható

Az étrend táplálkozási szempontból támogatja az idiopátiás hólyaggyulladást és húgyköveket, amely a macska alsó húgyúti megbetegedésének (FLUTD) két leggyakoribb oka.

A PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR ST/OX Urinary nem adható vemhes nősténymacskának, növekedésben lévő kölyökmacskának és krónikus vesebetegségben szenvedő macskának. Ezt az étrendet mindenkor állatorvosi felügyelet mellett kell etetni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő macskák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

A felnőtt macska fenntartó étrendje

Testtömeg (kg)

Alutasakos és
szárazeledel
Alutasak/nap

Alutasakos és
szárazeledel
g /nap

2

1

15

4

3

10

6

3

45

 A megadott információ alapján a következő mennyiséget etesse:

Javasolt alkalmazási időtartam: A struvitkövek feloldásához 5-12 hetes kezdeti etetési időszak javasolt. Hosszú távú használathoz legfeljebb hat hónapos kezdeti etetési időszak javasolt, de a macskát az alapbetegségének megfelelően rendszeresen kontrollvizsgálatra kell vinni.

​Hús és állati származékok (melyből 4% csirke), hal és halszármazékok, ásványi anyagok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, különféle cukrok.

* Fehérjeforrások

​FELINE UR St/Ox URINARY™ (alutasakos eledel, csirkével)

Fő tápértékadatok*

Nedves eledel2

Nedvességtartalom

80,5%

Fehérje

9,5%

Zsírtartalom

4,5%

Szénhidrátok

2,4%

Nyersrost

0,5%

Kalcium

0,2%

Foszfor

0,2%

Nátrium

0,4%

Kálium

0,15%

Magnézium

0,02%

Klorid

0,38%

Kén

0,23%

Taurin

1500 mg/kg

E-vitamin

161 mg/kg

Metabolizálható energia (ME)1

0,8 kcal/g

* A késztermék jellemző elemzése.
1 Az NRC 2006 egyenlet alapján számítva.
2 A két változat átlaga.