​PURINA® PRO PLAN® Canine FortiFlora®

Bármilyen életkorú kutyának adható egyedi probiotikum, amely igazoltan segít javítani a belek egészségét és a mikroflóra egyensúlyát.

Mindegyik tasaknak garantált probiotikumtartalma van. Nagyon ízletes és naponta egy alkalommal egyszerűen csak rá kell szórni a kutya rendes eledelére.

Hol kapható

A PURINA® PRO PLAN® Canine FortiFlora® segíti a bélmikroflóra egyensúlyhiányával összefüggő emésztőrendszeri zavar és laza bélsár táplálkozási támogatását.

Hatásosan segít a stressz, antibiotikumadás vagy étrendváltás miatt laza bélsártól szenvedő kutyáknak. Ezenfelül hatásosan segít a bélgázosságtól, gyenge minőségű bélsártól és a bélmikroflóra egyensúlyhiányával összefüggő emésztőrendszeri zavaroktól szenvedő kutyáknak is. A probiotikum ízletességfokozóként segíthet a rossz étvágyú kutyák és macskák esetében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® FortiFlora® és PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő kutyák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

Harminc napon keresztül szórjon naponta egy tasak PURINA® PRO PLAN® FortiFlora® Canine-t a kutya rendes eledelére – akkor is, ha a klinikai tünetek már megszűntek. Hosszú távon is adható. A Canine FortiFlora® biztonságosan adható kölyökkutyáknak, valamint vemhes és szoptatós szukáknak is. Ha a Canine FortiFlora®-t a bélmikroflóra egyensúlyának antibiotikumszedés miatti helyreállítása érdekében eteti, akkor adja az antibiotikumterápia előtt, alatt és után is – lehetőleg az antibiotikum adásától eltérő napszakban.

​Hús és állati származékok, ásványi anyagok.

* Fehérjeforrások

Fő tápértékadatok* Szárazeledel
Enterococcus faecium SF68 élő mikrokapszulázott mikroorganizmusok Minimum 5x108 CFU/g
Fehérje 54%
Zsírtartalom 19%
Nyersrost 1%
E-vitamin 6445 mg/kg
C-vitamin 1450 mg/kg
Szelén 1 mg/kg
Metabolizálható energia (ME)1 4,4 kcal/g
   
   

* A késztermék jellemző elemzése.
1 Az NRC 2006 egyenletek alapján számítva.