Az Ön Kedvence, a mi Szenvedélyünk.
Pro Plan logó
menhelyi kutya megnyalja gondozója arcát

Fogjunk össze a HEROSZ megmentéséért

3 perc olvasási idő
Pro Plan logó
Támogatja: PRO PLAN

500 Forint támogatással 300 kutyus, 150 cica és számtalan egyéb házi- és vadon élő, sérült és gazdátlan állat testi és lelki sebeinek begyógyításához járulhatsz hozzá.

A HEROSZ Budapesti Állatotthon ennyi megunt, elkóborolt, sokszor idős vagy sérült állat gondozásával foglalkozik naponta, a zavartalan működésük fenntartásához pedig most segítségre van szükségük.
Az adjukossze.hu kampányában már rengeteg hozzájárulást kaptak, de a fennmaradásukhoz további támogatásra van szükségük. Egy hívással vagy sms-sel most te is részese lehetsz az otthonra találásuk történetének.

Segítenél nekik?

Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a HEROSZ kódját: 40

Ugyanerre a számra küldhetsz sms-t is, ebben az esetben a 13600-as számra küldd a 40-es kódot. Egy telefonhívás vagy sms értéke 500 Ft.

A telefonos adománygyűjtő szolgáltatáson keresztül bejövő támogatást teljes egészében a HEROSZ gondozásában élő védencek életkörülményeinek jobbítására fordítják.

Apró támogatás, hatalmas segítség

„Örömmel tudatjuk, hogy Májló nagyon jól érzi magát az új otthonában. Szépen beilleszkedett és már egy új kis barátra is szert tett Lúrkó személyében, aki egy mudi fiúcska. Nem unatkoznak, így mi sem, ami a lábtörlők és cipők gyűjtögetését illeti ?”

foltos kölyökkutya nyújtózkodik

„Gazdira talált Morzsika!!! Az állatotthonban nőtt fel, egészen kicsi kölyökként került hozzánk. Annak ellenére, hogy még soha nem volt gazdája, egy végtelenül hálás, barátságos és megfelelni vágyó kutyussá cseperedett nálunk. Reméljük minden a legnagyobb rendben lesz vele!

„Bizsu nagyon jól érzi magát nálunk és már 100%-ig a család tagja. Bárki jön hozzánk, meg van érte bolondulva. Ez volt az első karácsonya nálunk, de reméljük még nagyon sokat tölthet velünk.”

szürke kutya ül a mezőn

A fenti három csak néhány a Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület (HEROSZ) számtalan sikertörténete közül.

Az 1991 óta működő egyesületnél az elhivatottságuknak köszönhetően még egyetlen állatról sem mondtak le: adtak már örökbe évekig náluk élő, sőt, náluk felcseperedő kutyust és cicát is, védenceik között pedig jelenleg is van olyan kutyus, aki 9 éve van a gondozásukban. Budapesti telephelyükön naponta több mint 100 állatról – kutyusról, cicáról, kisrágcsálókról, teknősökről és hüllőkről, de még mosómedvéről is gondoskodnak hivatásos állatgondozók vezetésével és munkatársaik, önkénteseik segítségével.

rackajuhok legelnek a HEROSZ menhelyen

A működésük azonban most veszélybe került, a munkájuk zavartalan folytatásához segítségre van szükségük.

Az egyesület állami támogatás nélkül, támogatásokból és felajánlásokból tartja fent magát, aminek az SZJA 1% felajánlások jelentős részét képezték. Tavaly azonban jelentősen lecsökkent az ebből a forrásból befolyó összeg, a kiadásaik ugyanakkor nem változtak.

zsemleszínű drótszőrű keverék kutya foltos orral

Egy hívással vagy sms-sel most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a HEROSZ napi munkájával még sok a fentiekhez hasonló, boldog gazdisodásról szóló szívmelengető történetet írhasson meg.

Hogyan?

Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a HEROSZ kódját: 40

Ugyanerre a számra küldhető sms is, akkor a 13600-as számra küldd a 40-es kódot.

Egy hívás vagy sms 500 Ft segítséget jelent a HEROSZ védenceinek.

A szervezetnek most elsősorban anyagi segítségre van szüksége, de minden támogatásért nagyon hálás. Ha máshogy segítenél, a linkre kattintva tájékozódhatsz a lehetőségekről: http://www.herosz.hu/hogyan-segithet/

keverék bogárfekete kölyökkutya ölben ül

Az egyesület a rászoruló állatok megsegítésén felül a szemléletformálást is fontos céljának tartja. Gyakran látnak vendégül kisiskolás csoportokat, ahol az új generáció megismerkedhet az állattartás mindennapjaival, annak minden szépségével és kihívásával. Támogatják emellett, hogy az állattartás elemi szabályait megfelelő jogszabályok rögzítsék, a gazdik és gazdijelöltek pedig mindazt betartsák.

érdeklődő vörös cica behúzott mancsokkal fekszik

A PURINA Magyarország 2011-ben vált a HEROSZ Budapesti Állatotthon kiemelt együttműködő partnerévé. A közös program elsődleges célja a figyelemfelhívás a felelősségteljes állattartás fontosságára a magyar állattartók körében, a menhelyen élő kutyák és macskák életkörülményeinek javítása, hozzájárulva, hogy minél rövidebb idő alatt szerető gazdát találjanak.

Ha te is segítenél, most jött el erre a legjobb alkalom!

Iratkozz fel a PRO PLAN Club Hírlevélre, amelyben hasznos tippeket és tanácsokat osztunk meg veled, szakértői csapatunk elkalauzol a kutya-gazdi világban, és elsőként értesülhetsz a PRO PLAN akciókról, kedvezményekről is!

Feliratkozás: https://www.purina.hu/hirlevel/pro-plan-feliratkozas