PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR St/Ox Urinary™ (Nedves eledel, lazaccal)

Teljes értékű diétás nedves eledel, amelynek tudományosan megalapozott formulája segít a felnőtt macska alsó húgyúti megbetegedésének (FLUTD) táplálkozási támogatásában.

Ez az étrend segít feloldani a struvitkristályokat és struvitköveket, valamint csökkenteni a húgykövek (struvitkövek és kalcium-oxalát kövek) újbóli megjelenését. A vízbevitel növelésével és a vizelet hígításának serkentésével ez az étrend a macska idiopátiás hólyaggyulladását is segít támogatni.

Hol kapható

Az étrend táplálkozási szempontból támogatja az idiopátiás hólyaggyulladást és húgyköveket, amely a macska alsó húgyúti megbetegedésének (FLUTD) két leggyakoribb oka.
A PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR ST/OX Urinary™ nem adható vemhes nősténymacskának, növekedésben lévő kölyökmacskának és krónikus vesebetegségben szenvedő macskának. Ezt az étrendet mindenkor állatorvosi felügyelet mellett kell etetni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS összes megadott javallata a felsorolt állapotokban szenvedő macskák étrendi támogatására vonatkozik és nem helyettesítik a megfelelő orvosi kezelést. Az állatorvosi étrendeket állatorvos felügyelete mellett kell alkalmazni.

A felnőtt macska fenntartó étrendje

Testtömeg (kg) Alutasakos és szárazeledel
Alutasak/nap
Alutasakos és szárazeledel
g/nap
2 1 15
4 3 10
6 3 45

A megadott információ alapján a következő mennyiséget etesse:

Javasolt használati időtartam: A struvitkövek feloldásához 5-12 hetes kezdeti etetési időszak javasolt. Hosszú távú használathoz legfeljebb hat hónapos kezdeti etetési időszak javasolt, de a macskát az alapbetegségének megfelelően rendszeresen kontrollvizsgálatra kell vinni.

Hús és állati származékok, hal és halszármazékok (lazac: 4%), ásványi anyagok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, különféle cukrok.

FELINE UR St/Ox URINARY™ (alutasakos eledel, lazaccal)

Fő tápértékadatok* Nedves eledel2
Nedvességtartalom 80,5%
Fehérje 9,5%
Zsírtartalom 4,5%
Szénhidrátok 2,4%
Nyersrost 0,5%
Kalcium 0,2%
Foszfor 0,2%
Nátrium 0,4%
Kálium 0,15%
Magnézium 0,02%
Klorid 0,38%
Kén 0,23%
Taurin 1500 mg/kg
E-vitamin 161 mg/kg
Metabolizálható energia (ME)1 0,8 kcal/g

* A késztermék jellemző elemzése.

1 Az NRC 2006 egyenlet alapján számítva.

2 A két változat átlaga.